Kosár

0 termék - 0 Ft

A bevásárlókosarad üres.

Hímzett baseball sapka:
a sokoldalú kiegészítő

Hímzett baseball sapka óvodai csoportok megkülönböztetésére, sportklubok, egyetemek, különböző csapatok jelképeként, a rajongás kifejezésére, divatból, vagy csupán a praktikum kedvéért is viselhető.

A legkisebbektől a legidősebbekig minden korosztály és célcsoport számára ideális kiegészítő egy jól megtervezett, minőségi baseball sapka. Épp ez a sokoldalúsága emeli a legjobb céges ruházati elemmé, illetve reklámhordozó eszközzé.


Kérj ingyenes árajánlatot

Míg eredetileg a sportolóknál, illetve sport rendezvényeken volt természetes látvány a baseball sapka, a kiegészítő térhódításával szép lassan megjelent az oktatásban, a zeneiparban, a divat világában is, így ma már a hétköznapi emberektől a politikusokon át a sztárokig előszeretettel viseli mindenki. Sokoldalúan használható a mindennapokban, vagy alkalmakkor, praktikus, kényelmes viselet, mely véleményt, hovatartozást, márkát stb. fejez ki és képvisel. Mondhatni mindenki szereti, mindenki használja. A minőség és a viselés függvényében lehet borzasztó és vagány egyaránt.

Ha céged reklámeszközként, vagy ajándéktárgyként szeretnél baseball sapkát gyártatni, illetve hímeztetni, nem tudod befolyásolni ki és hogyan viselje, de azt meghatározhatod, hogy minden igényt kielégítsen, és sokáig maradjon szem előtt, méghozzá kitűnő minőségben.

 • rugalmas, ugyanakkor tartást biztosít, hiszen a cél, hogy a kényelmes viselet biztosan megálljon viselőjén
 • lehetőleg mérete állítható, de alapkialakításának köszönhetően minden fejmérethez és formához jól passzol
 • akár nagy igénybevétel esetén is megtartja a színét, formáját, nem deformálódik, keményedik, bolyhosodik
 • jó alapanyának köszönhetően szépen és tartósan hímezhető
 • nem árt, ha környezetbarát technológiával és alapanyagokból készült
 • fontos, hogy jól szellőzzön
 • széles színskálából válogathatsz
Baseball sapka himzés, cégepolo.eu

Fontos, hogy a gépi hímzés „emel” a jól megválasztott baseball sapka szintjén, minőségén, azaz egy tűélesen kivitelezett, messziről és közelről egyaránt jól kivehető, jól megtervezett embléma, logó még hangsúlyosabbá teszi az eltalált formavilágot - szabást-, és színt, valamint felhívja magára a figyelmet viselőjén. Mivel leggyakrabban nyári napokon viseli mindenki, a hímzett minta nem fakul, nem kopik, nem bolyhosodik, nem szakad a cérnája.

Ne a hímzés ára legyen a döntő, különben a végeredmény olcsó hatást kelt és tartóssága megkérdőjelezhető! Keresd a minőséget, azaz Made in Germany: német alapanyagok és ZSK, azaz német géppark. Ez a két kulcsösszetevője a legpontosabb hímzéskép és tökéletes színtartás kombinációjának.

 • profi tervezői csapat a sales-től a grafikuson át
 • lehetőleg minőségi német alapanyagok és géppark használata
 • minőségi textil márkák kínálata
 • precíz, pontos hímzés kép
 • az ár egyenes arányban van a tartóssággal

Válaszd a professzionális gyártót, válogass Atlantis baseball sapkáink között, vagy kérd bizalommal kollégáink segítségét!

Baseball sapka himzés, cégepolo.eu

Baseball sapka hímzéshez ajánljuk!

Ezekkel a termékekkel biztosan nem lőhetsz mellé!

Ha ezeket a termékeket választod a baseball sapka himzéshez, akkor nem csak a himzés minőségével, hanem a ruha minőségével is ki fogsz tűnni a konkurenciáid közül.

Ne feledd! Ha legalább 50 terméket vásárolsz tőlünk és velünk hímezteted, akkor 3% kedvezményt adunk a termékek árából.

Ajánlatkérő űrlap

Ne feledd! Miután minden anyagot megkaptunk 12 órán belül küldjük is az ajánlatot!


[Kérjük töltsd fel hímzendő logódat. Ajánlott formátum crd, ai.]

Az "Ajánlatot kérek" gomb megnyomásával elfogadod az adatvédelmi szabályzatunkat és hozzájárulsz személyes adataid kezeléséhez.

-

Töltés...
Please wait...