Menu
Kosár

Blog RSS Feed

04 jún. Viszlát Safran, hello MyPolo!
Krisztián 0 2689
A B&C Safran termékcsalád 1997-es megjelenése óta óriási sikereket ért el: soha, sehol a világon nem volt reklamáció a termékcsaládra.   A B&C, aminek a szlogenje „Hiszünk abban, amit csinálunk”, a B&C, ami 10 év alatt 550 000 000  darab eladással bü..
25 márc. Sol’s: ember a márka mögött
Krisztián 0 4762
Alain Milgrom,1991.  Egy ember, aki a divat és a marketing iránti határtalan lelkesedését egy termékben ötvözte és elképzeléseit elképesztő sikerre vitte.  30 év alatt a SOL’s birodalom hatalmasra nőtt, de az eredeti elképzelés megmaradt: olyan termé..
27 febr. Atlantis Baseball sapka a sokoldalú és praktikus céges reklámfelület
Krisztián 0 2203
Mindig szem előtt van, évszaktól, időjárástól függetlenül használható praktikus darab, ami akkor is kiváló reklámhordozó, ha épp nincs használatban: sokan hagyják az autó kalaptartóján, hordják a bringára, vagy épp a farmerra csatolva. „A baseball sa..
27 febr. Prémium kötött polár termékek: strapabíró és meleg munkaruházat
Krisztián 0 2773
James & Nicholson, Tee Jays, Promodoro Korábbi blogunkban ismertettük a polár fogalmát, fajtáit és bemutattuk az alap polár termékeket, amiket szívből ajánlunk logózásra, de nem tértünk ki a kötött polár ruhadarabokra, melyek a prémium kategóriába e..
27 febr. Polár termékek. Praktikum és kényelem a munkaruházatban
Krisztián 0 3671
  Puha, meleg, szintetikus mégis (szinte) mindenki szereti, mi az? Természetesen a polár, mely 1979-es születését annak köszönheti, hogy a gyapjút, mint nehezebben előállítható és valljuk be sok esetben nehezebben megfizethető, ráadásul kezelését, ti..
27 febr. Softshell, windbreaker, télikabát
Krisztián 0 1688
Ha kabátra van szüksége cégednek, nagy eséllyel a fenti kifejezésekkel találkozol. Ha igazán jó döntést szeretnél hozni, nem csak a márkák, de először a típusok között kell választanod. Nem mindegy ugyanis, hogy télikabátot, softshell, vagy windbreak..
08 febr. Az Acrobat Kft. a pénzügyileg legstabilabb cégek között 2023 ban is
Krisztián 0 4904
A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan ..
20 aug. Neutral Póló: a természet és a vadvilág szolgálatában
Krisztián 0 354
Ha azt hiszed, kimaxoltad a környezetvédelmet, amikor organikus, vagy  Oeko-Tex termékeink közül választottál...nos, nem egészen. Itt a mi válaszunk az aszályos időkre, a természeti katasztrófákra és az élet organikus kérdéseire, amely a tiéd is lehe..
03 márc. Piké pólók egy csokorban
Krisztián 0 1987
Piké pólók egy csokorban Korábbi blogban már megírtuk, miért jó döntés céges munkaruházat, illetve céges póló választás esetén piké – más néven tenisz póló – póló mellett letenni a voksot Az alábbi - csak a galléros, azaz teniszpólókra jellemző - meg..
03 márc. Russell tökéletes céges póló a csapat minden tagjának
Krisztián 0 4753
RUSSELL® a tökéletes munkaruha a csapatod minden tagjának Minden brand igyekszik legalább egy jellemzőt, egy ismertetőjegyet magáénak tudni, mely jó marketinggel akár rövid idő alatt is könnyű ismertséget és lojalitást hozhat a márkának.  Pipa. Három..
27 febr. Organic Cotton, Organikus Pamut. Mitõl organikus a pólód?
Krisztián 0 3981
Végtelenül leegyszerűsítve az organikus pamut termék megfelel az organikus mezőgazdaság szabványainak és erről tanúsítvánnyal is rendelkezik. Na de mitől és hogyan lesz organikus a pamut?  Először is, az organikus pamut termék minden alapanyaga a te..
25 febr. OEKO-TEX® az anti-allergén textil megoldás
Krisztián 0 1086
Vírusok, allergének, környezeti ártalmak, természeti katasztrófák.  Mindennapjaink részévé váltak. Nem akarjuk, de megéljük.    A cegespolo.eu minden tagja hisz benne, hogy kis lépésekkel, kis tettekkel is hozzájárulhatunk egy fenntarthatóbb vilá..
03 nov. 10 évesek lettünk!
Krisztián 0 1211
Mi történt ebben a 10 évben?  Így kezdtük Itt tartunk most A folyamatos fejlesztések, tanulás mögött az motivált, motivál minket, hogy partnereink a lehető legtökéletesebb végeredményt kapják. Ezért van több munkafolyamat, ezért van, ha csúszunk..
18 szept. OPTEN KIVÁLÓ Válságállósági Tanúsítvány
23 aug.
Krisztián 0 299
James&Nicholson munkaruha: ne bonyolítsd túl a kérdést Nagyon sok cég arculati kézikönyvében megtalálható a munkaruházatra, azaz elterjedtebb megfogalmazásban a munkaruhára vonatkozó előírás, melyet sok esetben úgy egyszerűsít le, hogy belépéskor au..
09 aug. Nyári árkedvezmény, közelít az õszi konferencia szezon
Krisztián 0 603
Nyári akciónkról szeretnék neked írni és stílusos szeretnék lenni, így felmerült a gondolat, azt írom NYÁRI ÁRON, mert tombol odakint a hőség, de a nyári árakról nem biztos, hogy mindenkinek, így neked is a JÓ árak jutnak eszedbe, így ezt a szófordul..
02 aug. ESD: ha a majdnem nem elég
Krisztián 0 3414
Antisztatikus munkaruha - ESD, azaz a sztatikusság elleni védelem Az ESD az angol Elektro Static Discharge fogalom rövidítése, magyarul elektrosztatikus kisülés és két különböző mértékben feltöltött test közötti potenciálkiegyenlítődés pillanatára vo..
04 júl. Egyenruha, egyenpóló avagy intézményi lehetõségek
Krisztián 0 4476
A köpeny szó hallatán a 30-as, 40-es korosztály legtöbb képviselője összerezzen, vagy mosolyogni kezd és indulnak az anekdoták, a vicces és hátborzongató történetek a régmúlt nylon, vagy szerencsésebb esetben pamut köpenyeiről, a diákok egykori rémál..
28 jún. Gildan: a részletekben rejlik a tökéletesség.
Krisztián 0 1532
A Gildan női és férfi kollekciója a minőségi alapanyagnak és a gondos tervezői munkának köszönhetően szépen mutat a hölgyeken és urakon egyaránt. A szitázott és transzerezett nyomatokat egyaránt hosszan megőrzi. Sok mosás és vasalás, nagy igénybevéte..
21 jún. Megfizethetõ, minõségi munka kontra...
Krisztián 0 3346
A kedvenc kérdésem: a piacon két lángosos van, egymástól kb 2 méterre. Az egyiknél kígyózó sor, 10 óra körül már pakolnak, nincs több alapanyag, zárnak. A másiknál még délben is olajszag terjeng, persze, hogy ott is áll a sor. Melyik lángosost vál..
13 jún. Promodoro: a tökéletes paradicsom Németországból érkezik.
Krisztián 0 3095
1989. Ebben az évben érett be “A PARADICSOM”, azaz a Promodoro márka, mely csalóka neve ellenére nem olasz, hanem német. Igaz, a vállalat termékei részben egyiptomban készülnek, a német precizitásból ott sem engednek: szigorú, az anyavállalat nemzeti..
05 jún. Tee Jays a megvalósult álom, avagy a tökéletes póló
Krisztián 0 2569
Alabama, 1976. Megszületik egy álom: a tökéletes póló megalkotása. Terry Wylie megálmodta, az elmúlt 25 év tökéletesre fejlesztette, amit a több millió eladott darab céges póló is bizonyít. A Tee Jays pólók kulcs elemei: minőség és design egyedül..
31 máj. Malfini. Az Adler cégcsoport vezetõ munkaruha márkája Oeko-Tex Standard 100 minõségi tanúsítvánnyal és GOTS minõsítéssel
Krisztián 0 5072
Az Adler cégcsoport Európa és természetesen Csehország - mivel egy cseh vállalatról beszélünk - vezető promóciós textilipari, illetve munkaruha gyártója. Hírnevét nem csak mindig pontos és precíz szállításának, de állandó, kifogástalan minőségének kö..
24 máj. Fruit Of The Loom
Krisztián 0 719
A fruit of the loom pólók a céges ruházatok sztárjaiA Fruit of the Loom pólók egyet jelentenek a minőséggel, a hosszan tartó használhatósággal, a divattal és a stílussal. Egy gyümölcs, amit mindenki szeret. Egy póló, amit neked is érdemes megvenned. ..
Tételek: 1 - 24 / 179 (8 oldal)