Hiszünk abban, hogy termékeinkkel és hímzéseinkkel nem csak egy ruhadarabot, hanem értéket és minőséget is tudunk nyújtani partnereink számára. Szeretnénk személyre szabni elképzeléseiket, melyeknek alappillére az igényesség és a színvonalas kivitelezés. Ennek eléréséhez mindig is igyekeztünk olyan bázist találni, ami megbízható, stabil és illeszkedik a mi elvárásainkhoz is. Évekkel ezelőtt éppen ezért döntöttünk az egyik leghitelesebb márka, a Fruit of the Loom mellett.

Céges póló »

Miért a Fruit of the Loom?

Ahhoz, hogy Ön elégedett legyen egy hímzett pólóval vagy inggel, egy profi eszköz még nem elég. A szakértelem és tapasztalat mellett elengedhetetlen, hogy olyan alapanyagokkal dolgozzunk, amelyek nem csak látványosak, de hosszútávon is megőrzik minőségüket. Bármilyen ruhaneműtől elvárható, hogy ne nyúljon el, ne menjen össze, hogy a színe ne fakuljon, ne bolyhosodjon, tartása megmaradjon, a varrásnál ne deformálódjon, igény szerint vasalható, vagy akár anélkül is jól használható, hordható legyen. Fontos, hogy jól szellőző, formatartó pamutból készüljön. Ezen felül szempont a póló anyagvastagsága is, hiszen egy alacsony minőségű, fehér vagy világos színű felső esetén roppant kellemetlen élethelyzetek is kialakulhatnak, amely egyik cég arculatába sem férhet bele. Szerettük volna úgy kialakítani termékskálánkat, hogy abba egy márkától a lehető legtöbb ruhatípus, méret és szín is elérhető legyen, hogy a megrendelői igényekhez igazodva akár több alternatívával is tudjunk szolgálni munkaruhához, irodai viselethez, sportoláshoz vagy akár csak a hétköznapi viselethez. Azt tapasztaltuk, hogy a Fruit of the Loom képes megugrani valamennyi elvárásunkat, pedig azok nem alacsonyak.

Szakmai tapasztalat, megbízhatóság, minőség

A céget 1851-ben alapították, vagyis 167 éve létezik és foglalkozik ruhagyártással, tehát idősebb, mint a Coca-Cola vagy mint a villanykörte. Céljuk már akkora a minőségi pamutszövet és textíliák készítése volt, mely igényből azóta sem adtak alább. Világszerte a vezető ruhamárkák közé tartozik, nincs olyan, aki ne hallott volna már róluk vagy ne viselte volna terméküket. Sikerességünk sokszínűségükben és rugalmas használhatóságukban rejlik. Készítenek ugyanis iskolai egyenruhákat, vagyis gyermek- és felnőttruhákat, egyetemi uniformisokat, pólókat, pulóvereket, kapucnis és cipzáros felsőket, rövidnadrágokat, fehérneműket, így gyakorlatilag bármilyen szervezet, intézmény, magán vagy állami cég számára hasznosíthatók produktumaik. Vállalatunk mindezek mellett azért döntött úgy, hogy velük kíván együtt dolgozni, mert az általuk forgalmazott textíliáknak olyan összetétele van, ami kiválóan bírja a hímzést is. Nem sérül, nem vékonyodik el, nem okoz kárt az anyagban, így minőségvesztés nélkül tudunk tökéletes eredményt elérni.

Az Ön elégedettsége a legfontosabb

Számunkra lényeges, hogy milyen visszajelzéseket kapunk partnereinktől, kíváncsiak vagyunk véleményükre és észrevételeikre. Örülünk minden megkeresésének vagy értékelésnek, hiszen ezek hozzájárulnak cégünk fejlődéséhez. Igyekeztünk mindig is kollégáinkkal megvitatni, elemezni a hozzánk érkező javaslatokat és építő reflexiókat, hogy azokat munkafolyamatainkba beépítve a lehető legjobb minőséget állítsuk elő Ön és cége számára. Ezért használunk olyan kiváló alapanyagokat hímzéseinkhez, mint a Fruit of the Loom.