Tudjuk, hogy nem szeretsz sokat olvasni, ezért egyetlen cikkbe összeszedtünk neked 5 tényt, ami miatt érdemes velünk hímeztetni a céges pólódat. Többek közt azt is eláruljuk, hogyan lehet nálunk hímezve olcsóbb a póló, mint más kereskedő cégeknél, hímzés nélkül.

1: Hímezve olcsóbb, mint kereskedőknél hímzés nélkül!

Ha Te veszed pólót, akkor az (legtöbbször) drágább lesz, mint ha tőlünk rendeled meg, már hímezve. Ez azért van, mert olyan nagy tételben vásárolunk (hímzünk), hogy olcsóbban kapjuk, mint a legtöbb kereskedő. Ráadásul ezt az extra árelőnyt odaadjuk neked. Így valóban olcsóbb a pólónk, munkaruhánk hímezve, mint máshol hímzés nélkül. Jó ár garancia.

2: Nincs tervezési költség

Őszinték leszünk. Biztos, hogy be tudnánk építeni az árunkba „tervezési költséget” hiszen mások, szívfájdalom nélkül megteszik. De mi nem fogunk becsapni, egy teljesen értelmezhetetlen kamu költséggel. Mivel nálunk nincs tervezési költség, ezért olcsóbbak vagyunk, mint mások.

3: Teljes körű garancia

Elmondjuk, miért nincs nálunk garanciális probléma. Mert - bár teljes körű garanciát adunk minden, általunk gyártott termékre - úgy gondolkodunk, hogy inkább egyszer csináljuk meg tökéletesre a munkát, minthogy hibázzunk, és ezzel kellemetlenségeket okozzunk neked. Ha mégis garanciális javítást kérnél, akkor nálunk a cégespólónál, mindent házon belül oldunk meg, így nem kell alvállalkozókkal küzdenünk, aminek a vége sose jó. Gyártói és kereskedő garancia egyben.

4: A nagy Testvér mindent lát

Úgy is írhatnánk, hogy tulajdonosi szemlélettel állunk minden munkához. Nálunk minden munkát lát a tulajdonos, és mivel övé a cég, kizárt, hogy silány munkát adjon neked át. Szemben egy olyan céggel, ahol egy alulfizetett motiválatlan alkalmazott a jólvanazúgy szemlélettel. Minőségi garancia.

5: Nálunk nincs rossz minőség.

Amikor a Cégespóló megalakult, elhatároztuk, hogy a lehető legmagasabb minőségben, színvonalon fogunk dolgozni, ezért csak a gyártók válogatottan legjobb minőségű termékeivel dolgozunk: teljesen mindegy, hogy ez egy hímzőgép, egy póló, vagy egy cérna. High quality garancia.

Neked mire és mit hímezhetünk? Kattints ide, és vedd fel velünk a kapcsolatot most.