Egy céges egyenruhának – legyen szó pólóról, ingről, kabátról vagy akár munkaruházatról – mindig van egy plusz kommunikációs töltete, egy marketing értéke, melyre nagyon sokan nem fektetnek elég hangsúlyt. Pedig érdemes lenne. Vizsgáljuk meg, hogy miért is éri meg egy vállalkozásnak, ha visszaköszön saját emblémája, logója vagy a neve kollégái öltözékén!

Beazonosítható

Alapvető érték, hogy egy cég munkatársai – tevékenységi körüktől függetlenül - könnyen és egyértelműen beazonosíthatók legyenek, vagyis az ügyfelek felismerjék őket. Biztonságot sugall, ha van egy egységes grafika, design, ami ilyen formán nem csak a weboldalon, de a kollégákon is visszaköszön, hiszen így már első pillantásra egyértelmű, hogy melyik vállalattól vagy szolgáltatótól érkeztek.

Hitelesség és reklámérték

Ha fontos vállalatunk számára, hogy költsön a megjelenésére is, az mindig stabil, megbízható és hiteles képet alakít ki. Azt kommunikáljuk magukról, hogy hosszútávra tervezünk, fontos számunkra, hogy felismerjenek, hogy mással ne tudjanak összetéveszteni és természetesen, ha valaki még nem hallott rólunk, akkor a céges hímzésnek köszönhetően bármikor rákereshet nevünkre az interneten. Ha társaságunk profija miatt járjuk az országot, olyan helyekre és emberekhez is eljuthat a nevünk, akikből később jövőbeli ügyfél is lehet. Mindez köszönhetően az egységes és jól látható arculatunknak.

Összetartó ereje van

Ne csak az legyen szempont, hogy mások rólunk mit gondolnak, hanem saját alkalmazottjaink hozzáállása is számítson! Jó érzés tartozni valahová, különösen egy olyan helyre, ahol azt érezhetik, hogy fontosak, megbecsülik őket, hiszen a céges pólóval nem csak egy egységes megjelenést, hanem valójában munkaruházatot is biztosítanak számukra. Ez az ügyvezetőről igényességéről és munkatársai iránti lojalitásáról és nagyvonalúságáról is szól.

Bővíthető és bármely szakma számára alkalmas

Évszaknak megfelelően a céges ruházat bővíthető pulóverekkel, kabátokkal, ingekkel, nadrágokkal, hiszen egy igényes hímzés bármelyiken jól mutat, és hideg időben is látható marad cégünk neve vagy logója. Gyakorlatilag bármely szakma számára használható, az autószerelőtől, a pincérektől a nagyvállalati dolgozókon át az orvosokig. Bárkinek előnyös és hasznos lehet, aki egy kicsit is igyekszik adni arra, hogy mit kommunikál külsejével.