Hiba azt feltételezni, hogy a  céges pólók nem mások, mint némi reklám, és egy ügyes - ingerküszöb feletti - marketing. Akik így gondolkodnak, tévednek, mert a céges pólóknak néha komolyabb a pszichológiai hatásuk, mint a marketing. Elmondjuk, miért.

Jelzés a világnak.

Szerinted előfordulhat az valaha, hogy a magyar foci válogatott úgy áll ki egy meccsre, hogy minden focistán más-más mez van?  Vagy – bár a mez a magyar trikolór - nem a magyar címer van a szívük felett? El tudod képzelni azt, hogy bemész egy kórházba, és nem tudod azonnal, hogy ki az orvos, mert senkin nincs fehér köpeny, és senkin nem látod a vörös keresztet?

Ha te is úgy érzed, hogy ezek a dolgok egyszerűen nem történhetnek meg, máris egyetértünk abban, hogy a ruha nem csak öltöztet, hanem megkülönböztet, és pszichológiai hatással bír, üzenete van számodra: én vagyok a kedvenc csapatod játékosa, nekem kell drukkolnod. De lehet, hogy azt üzeni neked: én vagyok az orvos, bennem fogsz megbízni, én segítek neked.

Nem kétséges, hogy a ruha tehát hat rád. De vajon hogyan hat a viselőjére?

Így hat a ruha a viselőjére

Az orvos - mindaddig amíg viseli a ruhát - orvos, és ennek megfelelően fog viselkedni. Tudása legjavát nyújtja, maximális felelősséggel végzi a munkáját. Ahogy a válogatott tagjai is a pályán: bár lehet, hogy mindannyian máshonnan, és más-más csapatból érkeztek, amíg a válogatott mezét, és az ország címerét viselik, egy célért, a legjobbjukat nyújtják közösen. Nem csak rád hat az Ő ruhájuk, hanem a viselőjére is hat a ruha. Éppen ez a céges pólók pszichológiája is.

A céges póló pszichológiája

Egy tanulmány szerint, amikor a munkatársaid céges pólóban jelennek meg, 24,5%-kal hatékonyabban, és 17%-kal nagyobb erőbedobással fognak dolgozni, miközben maximálisan szem előtt tartják a cég érdekeit. Komolyabbak lesznek, jobban odafigyelnek, keményebben dolgoznak, mert egy csapatnak érzik majd magukat: akkor is, ha egy lazább rendezvényen, vagy munkakörnyezetben vannak. A céges pólónak komoly pszichológiai előnyei vannak, nem beszélve a marketingelőnyökről.

A céges póló marketingelőnyei

Természetes, hogy a céges pólóknak a pszichológia mellett léteznek marketingelőnyei is, hiszen egységesebb vizuális megjelenést adnak, komoly reklámértéket képviselnek, miközben a céges póló, minden pillanatban építi a céged imidzsét azzal, ahogy a munkatársaid büszkén viselik.

A céges póló az egyik legjobb döntés, amit hozhatsz. Elkészíthetjük a céges pólóidat? Kattints ide, és vedd fel velünk a kapcsolatot most.