Noha nem csak a nők szoktak adni az öltözködésükre, azért inkább rájuk jellemző, hogy kétszer ugyanazt a ruhadarabot nem szeretik hordani. Visszatérő szállóige minden női gardróbban és ruhás szekrény előtt, a „nincs mit felvennem”. Még ha egy nőnek számos ruhadarabja is van, úgy érzi, nem tudja vele megfelelően kifejezni stílusát és biztosan minden ismerőse, munkatársa és barátnője azon csámcsog, hogy már megint ebbe az unott göncben jelent meg.

A leghétköznapibb ruhadarabok közé tartoznak a farmerek, a fehér ingek, valamint a fekete és fehér pólók. Ezek azok a tipikusan egyszer hordható női ruházatok, amelyeket csak is unottan lehet a nők legtöbbje szerint hordani. Azonban elárulunk számukra egy titkot: ez nincs így! Például a fehér pólókat is több tucat módon lehet úgy viselni és más ruhákkal kombinálni, hogy az egyáltalán ne legyen átlagos, hétköznapi vagy akár unalmas. Ha ötletesen hordjuk, akkor a fehér női póló is lehet elegáns, csinos és szinte minden alkalomhoz illő. A hét akár minden napján hordhatjuk ugyanazt a fehér pólót vagy fehér inget, más-más stílusban.

Hódít a változatosan hordható, női fehér ing

A fehér ing általában minden női ruhásszekrényben megtalálható, de nagyon sokan csupán fekete szoknyával vagy alkalomhoz illő nadrággal szokták hordatni, pedig valójában ez a ruhadarab – akárcsak a fehér póló – számtalan módon viselhető. A fehér ing ugyanis egyszerre lehet elegáns, hétköznapi, lezser vagy akár ünnepi is, attól függően milyen ruhadarabokkal kombináljuk és milyen kiegészítőket hordunk hozzá. Ráadásul léteznek olyan cselek is, amelyekkel egészen más stílust kölcsönözhetünk ennek a klasszikus ruhadarabnak.

A legelső lehetőség, hogy fekete nadrággal, egyszerű és elegáns módon hordjuk fehér ingünket, amit ízlés szerint feldobhatunk színes kiegészítőkkel és színes tűsarkú cipővel. Ha szeretnénk elegánsok maradni, de nem túl kirívóak, akkor válasszunk hozzá tapadós anyagú nadrágot, egy lapos sarkú, sötétebb színű csizmával vagy lapos cipővel. Lehetőségünk van szoknyával is hordani az inget, egy gyönyörű, ízléses nyaklánc kíséretében. Ha ki szeretnénk tűnni a tömegből, akár színes szoknyát is húzhatunk és az ing ujját fel is tűrhetjük. Kantáros nadrágban alig látható módon elrejthetjük ingünket, főleg egy széldzseki alatt, ha egy hűvösebb, rohangálósabb nap vár ránk.

Egy kávé egy teraszon a barátnővel? Mi sem egyszerűbb, húzz az ing fölé egy szép pulcsit és hordj hozzá egy szolid nyakláncot. Az elegáns, üzleties kinézet egy sötét mellénnyel és cigarettanadrággal és egy egyszerű cipővel érhető el. Talán nem is gondolnánk, de az ing akár kardigánként is hordható, főleg ha az egy vastagabb és hosszított fazonú. Szoknyához, nadrághoz egyaránt illik. Melegben rövid nadrággal vagy mini szoknyával hordhatjuk, hozzá mintás táskát választhatunk, de akár derékra kötve, egy lazább stílust kölcsönözhetünk a hétköznapoknak. Egyesek a legújabb divatot követve pedig már mackónadrággal és sportcipővel is bátran hordanak fehér inget. Nyugodtan tegyünk vele mi is egy próbát!

Hordjuk ugyanazt a fehér pólót, számtalan különböző módon

Sokan imádják a női fehér pólóikat de félnek újra és újra felvenni, mert azt gondolják, hogy mások elítélik majd őket, amiért nem öltöznek változatosan. Azonban nem kell beletörődni az egyhangúságba. Számtalan módja van egyetlen ruhadarab viselésének, ezt jól szemléltettük a női fehér ingekkel is. A változatos öltözködéshez csupán néhány apró trükkre van szükségünk, némi kiegészítőre és a ruhatárunkban eddig is megtalálható további darabokra.

Akárcsak a fehér ingek esetében, a fehér pólóknál is érvényes az a kombináció, amely a stílusos és izgalmas viseletet képes a hétköznapokba csempészni. Ehhez a fehér pólót fekete nadrággal hordjuk, úgy, hogy a póló alját betűrjük. Extraként itt is érvényes a fenti tipp, így bátran hordhatunk hozzá rikítóbb színű magas sarkú cipőt. A piroshoz és a fehérhez a piros szín tökéletesen harmonizál. A fehér póló az idei év nagy slágere a divat bloggerek, a vloggerek, a celebek és a Youtuberek körében is. Bátran húzzunk fehér pólót mi is, a divatosabb ruhák alá.

Színes nadrághoz elképzelni sem lehetne jobb felsőt, mint egy egyszínű fehér póló, amely harmonizál a sötét vagy világos barna lapos cipővel. Az ezüst vagy arany nyaklánc pedig még nőiesebbé varázsolja majd ezt az összeállítást. Az idei év másik nagy slágere a rövid farmerszoknya, amely lezser stílusával mindenkit elvarázsol és egy fehér színű pólóért kiált. Sportcipővel hordva egy igazán kényelmes és dögös szettet alkotnak. A fehér póló hosszú farmerrel is hordható, ilyenkor érdemes feltűrni a nadrág szárát és lazább, rövidnadrággá varázsolni az.

A fehér pólókhoz a tüllszoknya is remekül illik, ilyenkor feltűnőbb kiegészítőket válasszunk hozzá.

A fehér pólóhoz fehér nadrág is remekül passzol, akár fehér szandállal. A rövid új részét betűrve a vállakhoz, egy egészen új stílusban jelenhetünk meg az utcán. Ezek a fehér női pólók nadrággal és zakóval is igazán elegáns és nőies benyomást keltenek, így ezt is érdemes kipróbálnunk. Az egyik legmenőbb kompozíció mégis a félig betűrt fehér póló, műbőr dzsekivel, szakadt nadrággal és tornacipővel. Hétvégékre, kirándulásokra és városi sétákra is tökéletes. Nyaralásnál váltsuk a cipőt papucsra, derekunkra kössünk inget vagy széldzsekit és már is készen állunk a pihenésre!

Ne féljünk a hímzett, mintás, fehér női pólóktól sem

A cegespolo.eu ajánlása, hogy a divatos öltözködést kombináljuk egyszerűbb, letisztult mintákkal és motívumokkal. Az egyhangú öltözködést még tovább lehet ugyanis kombinálni és újabb stílusokat elérni, ha kisebb-nagyobb hímzést helyezünk el az egyszínű női pólókon. A saját stílusunkat tükröző feliratok, minták, logók még több lehetőséget hoznak ki az egyébként egyhangúnak bélyegzett ruhadarabból. Bátran kombináljuk kitűzőkkel, karcsatokkal, fülbevalókkal, nyakláncokkal és különböző ruhadarabokkal az egyszínű és a hímzett változatokat is, hogy minden nap gyönyörű nőként tündökölhessünk.