A céges arculat fontos eleme egy vállalkozás megítélésének. Ezért a cégek gondosan ügyelnek telephelyük, irodáik és kereskedő egységeik megfeleltetésére. Az ügyfelek és vásárlók első benyomását ugyanis a külsők határozzák meg, nem csak a szolgáltatások és az áruk széles választéka.

Egy jó cégtulajdonos persze tisztában van ezzel és a tevékenységi körükhöz leginkább illő logóval, színvilággal ruházza fel vállalkozását. Ez az arculat aztán visszaköszön az üzlethelyiségekben, a prospektusokban, a névjegykártyákon, a weboldalon és a céges ruházaton is.

Ha a vásárlók meglátják a logót és a színeket, akkor azonnal a szolgáltatást fogják hozzá társítani. Ezáltal vagyunk képesek építeni helyi, országos vagy akár nemzetközi márkát a vállalkozáshoz. A jól megválasztott formák, színek, logó és szlogen aztán szolgáltatáshoz, termékhez vagy magához a vállalkozáshoz is rendelhető mint a legnagyobb márkák esetében (pl. Coca-Cola, Adidas, Mc`Donalds stb.). A népszerűsítendő céges logók aztán elhelyezhetők a szóróanyagokon, a reklám tárgyakon vagy az alkalmazottak munkaruházatán is.

Az egységesített munkaruha ugyanis jó hatással van a vásárlói elégedettségre, így megéri logóval ellátni az ügyfelekkel kapcsolatot tartó munkatársak, alkalmazottak ruházatát.

A gépi hímzett céges pólók előnyei

Miért pont a gépi hímzést válasszuk munkaruhák logózására?

Csupán három szóban összefoglalható, miért éri meg számítógép vezérelte gépi hímzéssel ellátni a munkaruhákat. A gépi hímzés legnagyobb előnye, hogy elegáns, jó minőségű és kedvező áron elérhető. A céglogót ugyanis a közhiedelemmel ellentétben rendkívül kedvező áron el lehet készíteni gépi hímzéssel, mint a szitanyomásos technológiával, ráadásul az eredmény is sokkal strapabíróbb és mutatósabb lesz.

A céges logóval hímzett ruhadarabok számtalan változata elérhető az ingektől, a sapkákig, a pólókon át a nadrágokig. A legtöbb anyagot és ruhát el lehet látni céges logóval. Már kis darabszám esetén is költséghatékony megoldást jelent és 10 darab felett tervezési díjat sem kell fizetni érte. Amennyiben több színből áll a minta, még kedvezőbben alakulnak az árak még nagy darabszámok esetén is. A gépi hímzett logó legnagyobb előnye azonban a gyönyörű és tartós megvalósítás, amelyhez kiemelt minőség párosul.

Mire van szükség, hogy céges logóval láthassuk el alkalmazottaink ruháit?

A gépi hímzés német gyártmányú, minőségi cérnával történik, japán ipari hímzőgépekkel. A céges logók készülhetnek egy színből vagy akár összetettebb, több színes mintával is. A lehetőségek száma szinte végtelen, a színkombinációk a szivárvány összes színében rendelkezésünkre állnak. A gépi hímzéssel készített logók esetében a színek nem fakulnak, nem kopnak és szinte bármilyen anyagra felhelyezhetőek (pl. filc, polár, vászon, pamut stb).

A legfontosabb, hogy a grafikus által megtervezett céges logót, vektoros formában eljuttassuk a megrendelésünkkel együtt a gépi hímzésekkel foglalkozó cég számára. Az árat egy hímző-minta elkészítésével, a darabszámok függvényében alakítják ki és 12 órán belül megküldik az ügyfél számára. Amennyiben ezt elfogadjuk, kezdődhet a gyártás, majd az elkészült céges logóval ellátott munkaruhát futár szállítja el hozzánk rövid időn belül.