Sokkal több, mint 5 olyan tényt tudunk mondani amit elérsz, ha a kollégáid, munkatársaid céges pólót viselnek, de mi most csak az 5 legfontosabbat mondjuk.

1: Erősíti a céges arculatodat

Ha van céges arculatod  (logód és szlogened) és ezeket használod a céges kiadványokon, a céges hirdetéseken, a kimenő e-mailekben, a cégautókon, és számtalan más helyen, akkor miért ne használnád ki a céges pólókon, munkaruházaton is?   Ezzel még jobban erősítheted a céges arculatodat.

2: Lojálisabb munkatársak

Ebben a cikkünkben megírtuk, hogy ha a munkatársaid céges pólót viselnek, akkor sokkal lojálisabbak a cégedhez, hiszen azt érzik, hogy egy csapat vagytok, egy hajóban eveztek, egy célért hajtotok. Azok a cégek, ahol a munkatársak céges pólót viselnek, összességében 3,2%-kal sikeresebbek, mint azok, ahol nem.

3: Azonnali kommunikáció

Vannak esetek, amikor elengedhetetlen az, hogy a vállalatodat, cégedet azonnal felismerjék: erre tökéletes egy logóval ellátott, hímzett póló, akár egy szlogennel: mely már messziről beazonosítja, kiemeli a tömegből a viselőjét.

4: Vevői bizalom

Az olyan helyzetekben, amikor magas, és gyors az ügyfélkontakt szám, fontos, hogy a munkaruha, céges póló, azonnal beazonosíthatóvá tegye a cégedet, mert abban a pillanatban tudni fogja a vásárlód, partnered, hogy nyugodtan fordulhat a munkatársadhoz, hiszen ugyanazt a magas színvonalú szolgáltatást kapja majd, amit megszokott.

5: Légy más, mint mások

A céges póló, egyenpóló, a munkaruha tökéletesen alkalmas arra is, hogy megkülönböztesse a cégedet a többiektől: legyen az konkurens, vagy bármilyen másik cég.

Összegezve a céges póló : munkaruha, marketingeszköz, csapatépítő eszköz, kommunikációs eszköz. Mindezekre kevesebbet kell költened, ha a céged rendelkezik céges pólóval.

Céges póló, ami megkülönböztet: kattints, és vedd fel velünk a kapcsolatot most.