A gallérra omló hosszú haj, a karcsú derék, a kivillanó csukló látványa…ugye, hogy a munkaruha nem is unalmas és érdemes rá hangsúlyt fektetni? Megszokott, hogy éttermekben, bankokban, szállodák recepcióján a hölgyek élre vasalt, csinos ingben, blúzban fogadják a vendégeket, ügyfeleket, és lássuk be, mindenki szereti az igényes, a csinos hölgyeknek különösen előnyös ingek, blúzok látványát.

Miért nem terjedt el jobban és miért nem kap nagyobb szerepet akkor a női ing, blúz, mint munkaruha egyéb munkaterületeken is?

„A megszokott bevált, maradjunk csak a hímzett pólónál” Felejtsd el, merj változtatni!

Igen rossz hozzáállás, mégis gyakran halljuk ezt ügyfeleinktől, megrendelőinktől. Való igaz, hogy ami jól bevált, azt érdemes használni, de ki mondta, hogy nem szabad újítani? Teljesen mindegy, hogy egy áruházi hostessről, egy elegáns irodaházi büfé kiszolgáló személyzetéről, vagy épp egy 5*-os hotel recepciójáról beszélünk. Egészen más a betérő vendég, ügyfél hozzáállása a helyhez, szolgáltatáshoz, kínálathoz, a személyzet különböző megjelenése – és természetesen viselkedése – láttán. Tudatosan, vagy tudat alatt, de mindenkit befolyásolnak a látottak, így ha például, egy jól megválasztott kötény alól egy ing gallérja villan ki, ha a hímzett mellény alól egy hosszú ujjú ing ropogósra vasalt ujja nyújtja felénk a regisztrációs lapot, bizony, sokkal pozitívabb lesz már az első – és egyik legmeghatározóbb – benyomásunk is.

A jól megválasztott női munkaruha gyorsan megtérülő befektetés.

Minden nő szeret szép és csinos lenni. Az a nő, aki jól érzi magát a bőrében, az egyenruhájában – gondoljunk csak a stewardessekre – sokkal kedvesebb, többet mosolyog, szívesebben végzi el napi rutin feladatait is, kiemelten figyel rá, hogy precízen végezze el munkáját, azaz egy jól megválasztott női munkaruha egy gyorsan megtérülő befektetés.

Természetesen nem szabad megfeledkezni a munkaruha, mint céges arculati elem szerepéről sem, azaz nem elég egy jól megválasztott fazon, vagy szín, nagyon fontos az egyedi embléma, logó elhelyezése is a kiválasztott ing, blúz esetében!

A szín mindig utaljon, igazodjon a vállalkozásunk leghangsúlyosabb színéhez. A logót jól látható, hangsúlyos helyre tervezzük, figyelembe véve a kiegészítő öltözékeket, úgy, mint például recepciós mellény, vagy felszolgáló kötény. Ha a leggyakrabban használt mellrészen nem működik a logózás, választhatjuk az ujjak, a gallér hímzését is.

Ha időt és energiát fordítasz a logózott munkaruha kiválasztására, az ügyfél, vevő, vendég és az üzleti partnered precíznek és megbízhatónak fog tartani, aki a részletekre is figyelmet fordít.

A tökéletes munkaruha kiválasztásánál tartsd szem előtt, hogy a befektetésed a céget pozitívan képviselő, elégedett és hatékonyan, jól dolgozó női munkaerőt és lojális üzleti partnereket, ügyfeleket, vevőket eredményez.

A női inggel, blúzzal szemben támasztott legfőbb kritériumok:

  • kifejezetten nőkre tervezett, azaz megfelel a női szabásminták alapfeltételeinek
  • illeszkedik a munkaköri sajátosságokhoz
  • kényelmes és esztétikus
  • vonalvezetése kiemeli a női idomokat
  • az ár egyenes arányban van a tartóssággal

Ha TE is jó döntést hoznál, oszd meg blogunkat kollégáiddal és válogassatok együtt termékkínálatunkból weboldalunkon!

Cégespóló a Facebook-on!