A sok éves munkatapasztalat azt mutatja, hogy a vállalatok számára megéri hosszútávra befektetni, és olyan alapanyagokat, termékeket választani céges munkaruháknak, amelyek időtállók, megtartják formájukat, színüket, hogy egy-két év elteltével se váljon szükségessé egy újabb nagyobb beszerzés. Partnereink számára olyan hímzett ruhaneműket szeretnénk biztosítani, amelyekről pontosan tudjuk, hogy megfelelnek a magas elvárásoknak, vagyis minőségük garantált. Ezért választottuk beszállítónknak a Payper márkát.

Payper termékek »

Gépi hímzés »

Fejlődő, előremutató és design-os

A Payper termékeivel szemben alapvető igény a funkcionalitás, de mindezek mellett a kényelem is nagy hangsúlyt kap. Igyekeznek progresszív módon fejlődni, fontosak számukra a vásárlói visszajelzések, melyeket rendszeresen beépítenek a tervezési folyamataikba. Nem csak a komfort, de a biztonság és az egyedi megjelenés is elengedhetetlen, mind a munkaruhák, mind a pólók, mind pedig az egyéb áruik terén. A rajtuk található varrások, a felhasznált színek és formák tudatosak, bizonyos esetekben csak design elemek, máskor viszont hozzáadnak az anyag stabilitásához vagy rugalmasságához. A kiváló minőségű alapanyagok mellett, ez az olasz márka az időtlen stílust, egyediséget, megbízhatóságot tartja szem előtt, melyet cégünk is örömmel képvisel.

Szinte bármilyen ruhaneműre kínálnak megoldást

Termékskálájuk hihetetlenül széles, az egyszerűbb pólóktól, a női, férfi és gyermek ruhaneműkön át, a munkaruháig szinte minden megtalálható, a legkülönfélébb fazonban, színben és anyagvastagságban. Galléros pólók, cipzáros és kapucnis felsők, rövidnadrágok, nadrágok, ingek, mellények, farmerek, kabátok, melegítőnadrágok, láthatósági mellények és láthatósági csíkokkal ellátott munkavédelmi ruhák, hosszú és rövid változatban is, valamint számos egyéb termék, a kiegészítőkig mind elérhető és rendelhető. Egyik fő profiljuk a munkaruhák, melyeket minden évszakra gyártanak, egyedi és meglepő módon ezek a legkülönfélébb színekben és design-ban kaphatók.

Mi a Payper-t választottuk

Mivel számunkra elengedhetetlen, hogy olyan textilipari beszállítókkal dolgozzunk együtt, akik a minőséget, a megbízhatóságot, a tervezhetőséget képviselik, így nem is volt kérdés, hogy a Payper áruit mindenképpen szeretnénk forgalmazni. Mi is nagy hangsúlyt fektetünk a vásárlói visszajelzésekre, célunk, hogy többféle megoldást tudjunk kínálni egy-egy problémára vagy igényre, hogy a kezeink közül kiadott végtermékek kifogástalanok legyenek, hogy tudjunk és merjünk is rájuk garanciát vállalni és hogy partnereink elégedetten hordják hímzett ruháinkat.