Az amerikai baseball játékhoz tartozó ruházat egyik alapdarabja a ma már mindenki által jól ismert baseball sapka, melyet nagyjából az 1980-as évek óta már nem csak a pályán, hanem az utcán is egyre többen szívesen viselnek. Lassan már olyan örök darabbá válik, mint a farmer, vagyis kezdetben csak a fiatalabb korosztály körében hódított, ma pedig már szinte mindenki hordja. Népszerűségének oka nem lehet véletlen.

Baseball sapkák »

Tényleg annyi mindenre használható?
Ha kicsit jobban megvizsgáljuk, hogy kik és milyen élethelyzetekben viselik a baseball sapkákat, rájöhetünk, hogy felhasználási területük borzasztóan széles. Praktikus kisgyerekek számára, mert arcukat, bőrüket és fejüket védi a nap ellen, a fiataloknak tökéletes kiegészítő, a középkorúaknak praktikus hétvégi vagy kirándulós viselet. Ezen felül pedig megtaláljuk a különböző szerelőműhelyekben, hordják a horgászok, a vadászok, sportolók és a legtöbb sport-, és divatmárka is legyárttatta a sajátját, egyedi designnal, mert marketingeseik már rég felismerték a benne rejlő lehetőségeket. Popularitása nem véletlen, hiszen egy olyan formálható, alakítható darabról van szó, ami egyszerre lehet sportos, elegáns, laza vagy akár átlagos, mindegy, hogy tulajdonosa milyen frizurát visel alatta vagy hogy van-e egyáltalán haja. Eltakarhat bőrhibákat, kopaszodást vagy betegségből adódó egyéb problémákat is. Mint ahogy egy korábbi bejegyzésünkben is beszámoltunk róla (https://www.cegespolo.eu/blog/himzett-es-nfc-chipes-baseball-sapka-mint-ceges-reklamfelulet/) kiváló marketing eszköz, reklámfelület is lehet, ha kellően kreatívan használjuk. Már pedig felhasználási területei – mint a viselési módjai – nagyjából korlátlanok.

Melyik a legjobb márka belőle?
A jó sapka tartós, minőségi anyagból készült, bírja a gyűrődést, testre szabott, hímezhető, sőt még chipelhető is. A színek variációja végtelen, sőt a rajtuk felhasznált anyagoké is. Mivel kiváló izzadság felfogó funkciója is van, koszolódik, foltos és testszagú is lehet, így elkerülhetetlen, hogy időről-időre kimossuk. Elvárható tehát, hogy se a színe, se a rajta található hímzés vagy mintázat ne fakuljon ki, hogy anyagtól függően ne bolyhosodjon, hogy szerkezete, formája ne lazuljon, ne deformálódjon, ne menjen össze, de ne is nyúljon el, és ne kezdjen el olyan helyeken nyomni, szorítani, ahol korábban pont passzolt. Cégünk ezért meri ajánlani az Atlantis baseball sapkákat, melyek tökéletesen megfelelnek ezeknek az alapvető elvárásoknak.

Mit tud még az Atlantis?
Az Atlantis 20 éve csak egy dologra összepontosít, és ez nem más, mint a sapka. Tesztelik, gyártják, forgalmazzák, fogadják a visszajelzéseket és minden nap azon vannak, hogy az aktuálisan felmerülő igényekhez alakítsák áruikat. Több mint 100 millió darabot adtak már el belőlük, hatalmas tapasztalattal rendelkeznek a sport- és utcai sapkák terén. Ez 3 millió terméket és 200 modellt jelent, vagyis tudják, hogy nem kell mindenben jónak lenni, elég egy terület, de abban profik és kiszámíthatók. Cél- és vásárlóorinetáltak, hogy a lehető legmagasabb minőséget tudják az Ön számára biztosítani. Fontos számukra a környezetvédelem, a fenntarthatóság, nem csak a jelen, de a jövő is lényeges számukra, így üzemeikkel, eszközeikkel, gépeikkel és a felhasznált anyagokkal is mind a környezet megóvására törekednek. Ha Ön is az Atlantis olasz minőségét választja, nem csak egy sapkát, de egy életérzést is választ, amellyel garantáltan nem fog beleolvadni a tömegbe, hiszen egészen biztos lehet benne, hogy nem fog szembe jönni az utcán. Egyedi, minőségi és tartós lesz. Minden tud, amit csak egy baseball sapkától érdemes elvárni.