Az egyen póló kitűnő lehetőség számos olyan élethelyzetre, amelyeket egyébként talán nem is hoznánk összefüggésbe a póló logózással vagy az egyenpóló készítéssel pusztán azért, mert nem merünk elég bátra gondolkodni erről. A tapasztalat azt mutatja, hogy meglehetősen szűk látókörűen gondolkozunk, ha hímzésről van szó, pedig nem is gondolnánk, mennyi eseményt tud megszínesíteni néhány egyen póló.

Egyen pólók »

Az egyen póló szinte mindenre válasz lehet

Mint ahogyan egy korábbi írásunkban már ejtettünk szót arról, hogy a hímzett céges pólóknak milyen marketing értékük van (https://www.cegespolo.eu/blog/2018/10/a-ceges-polo-mint-marketing-eszkoz/), ezt a gondolatmenetet folytatva, szeretnénk néhány további ötlettel szolgálni. Ha belegondolunk, akkor bármilyen alkalmat fel tud dobni, ha többen egyen pólóba jelennek meg. Sugallhat profizmust, hitelességet, de szituációtól függően akár vicces és kedves is lehet. Egy céges buli, egy születésnap, egy legénybúcsú, karácsony vagy a közelgő halloween is rejtegethet magában okot a közös, egyedi öltözetre, a lehetőségek tárháza szinte végtelen, csak egy kis fantáziára van szükség.

Póló logózás – megérni nekem?

A válasz egyértelműen igen. Egy szép és igényes hímzés póló nem csak funkciójában kitűnő, de a tartóssága miatt hosszútávon megtérülő befektetés is. Kollégái, barátai vagy családtagjai számára mindenki a legjobbat szeretné választani, azonban az ezzel járó költségek sem elhanyagolhatók. Mivel eleve egy nagyon tartós termékről van szó, így a póló hímzés ára sokkal kedvezőbb, mint más eljárások. Magas minőségű alapanyagokat, pólókat és eszközöket használunk, így a mosások alkalmával sem fognak tönkre menni, így azt szívesen és rendszeresen fogják hordani ismerősei.

Céges egyen póló?

Cégek esetén az egyen pólónak mindig van valamilyen plusz jelentéstartalma, amelyre Önnek sem árt kicsit nagyobb hangsúlyt fektetni, ha nem szeretne konkurenciái mögött lemaradni. Logózott munkaruhákban az alkalmazottjait gyakorlatilag mobil reklámfelületek lesznek, és bármerre járnak, az Ön céges emblémájával hirdetik vállalkozása nevét, amely ilyen formán beazonosítható, utánakereshető, hiteles és komoly összetartó erővel bír. Ha nem fektet be olyan fejlesztésekbe, mint az egyen céges póló hímzése, akkor le fog maradni versenytársai mögött, a lemaradás pedig anyagi veszteséget jelent. Nem lesz módja fejlődni, terjeszkedni, új embereket felvenni vagy új eszközöket beszerezni.

Milyen további alkalomra?

Ma már nagyon sok alkalmat tudunk találni az ünneplésre, amelyeket egy hímzett pólóval bármikor fel lehet dobni. Ha a póló hímzés ára pedig korrekt, akkor kifejezetten ajánlatos is ezt a technikát választani. Tehát lehet szó a közelgő halloweenről, babaváróbuliról, tejfakasztóról, születésnapról, névnapról, házasságiévfordulóról, a legjobb pedagógus díjáról, diákigazgatóválasztásról, sporteseményről, sportklubról, céges bulikról vagy akár egy kiállításról. Legyünk kreatívak és merjünk olyan területeken is gondolkodni, amelyekről eddig talán nem is jutott volna eszünkbe az egyen póló készítés.