A baseball sapka az 1860-as évekbeli első megjelenése és formája óta nagyon sokat változott és nagyjából negyven év telt az azóta, hogy kilépett az amerikai sportpályákon használt ruházati kiegészítő státuszából, és a mindennapi életünk részévé vált, a világ legtöbb országában ismerik és szeretik. Térhódítása könnyen megérthető, ha belegondolunk, milyen sokoldalú és praktikus ruhadarabról is van szó. Bár főleg a férfi baseball sapka az elterjed, nemtől, korosztálytól, társadalmi státusztól és munkakörtől függetlenül egyre többen hordják a legkülönfélébb színben és fazonban. A baseball sapka gépi hímzésre kiválóan alkalmas, hiszen eredeti funkciója is az volt, hogy a sportcsapat logója szerepeljen az elején.

Atlantis baseball sapkák »

Baseball sapka – A sokoldalú kiegészítő

A baseball sapka kialakítása a hordhatóság, a funkcionalitás és a marketing szempontjából nagyon is jól eltalált, lényege az, hogy a homlok részen megjelenjen egy hímzett logó vagy embléma. Ezáltal szinte bármilyen csoport, intézmény, cég vagy egyesület számára használható és a legtöbb öltözködési stílushoz passzol. Nem lesz idegen akkor sem, ha pólóhoz, inghez vagy sportruházathoz akarjuk viselni, ízléstől és igénytől függően egészen meglepő és stílusos végeredmény is születhet. Igazodik a legtöbb fej-, és arcformához, a megfelelő típus kiválasztása inkább hozzáad az öltözékünkhöz. Hordhatják kisgyermekek, akiknek a bőrét védi a napfénytől, ideális a középkorúak számára, akiknek kiváló hétvégi kiegészítő darab lehet, de nem véletlenül választják a vadászok, horgászok, sportolók, a legkülönfélébb rendvédelmi szervek, a katonaság, a rendőrség vagy a katasztrófavédelem is. Ugyanilyen alkalmas reklám célokra is, öltöztetheti vele kollégáit, egyben pedig hirdetheti cégét is. Praktikussága abban rejlik, hogy a szemet védi a naptól olyan módon, hogy nem szükséges hozzá még napszemüveget is viselni, amely az arcot jelentősen takarná. Egy világosabb színű férfi baseball sapka alkalmas lehet azok számára is, akik kinti, fizikai munkát végeznek, és valamilyen módon szükséges, hogy ne érje folyamatos napütés a fejüket. Fejmérethez állíthatók, részben felfogják az izzadságot, miközben remek szellőzést is biztosítanak – utóbbira léteznek különösen jó légáteresztő típusok is.

Atlantis baseball sapka hímzés – Garantált minőség

Bár elsősorban a férfi baseball sapka a legnépszerűbb, mégis szinte bármilyen igényhez, stílushoz és céges arculathoz igazodni tud ez a sokoldalú termék, amennyiben a megfelelő színű és mintájú baseball sapkát választják ki a gépi hímzéshez. A céges logó vagy felirat elhelyezése és mérete pedig tetszőleges lehet, összességében pedig egy egyedi és össze nem téveszthető darabot kaphatunk. Mi leginkább az Atlantis sapkáit ajánljuk nyugodt szívvel, amennyiben baseball sapka gépi hímzésről van szó, hiszen ők már húsz éve csak erre az egy dologra összpontosítanak, több mint 100 millió eladott darab után állíthatjuk, hogy kellő tapasztalattal és szakértelemmel rendelkeznek, folyamatosan gyártják, tesztelik és fogadják a megrendelői visszajelzéseket. Cél-, és vásárlóorientáltak, vagyis pontosan tudják, hogy elég egy valamiben a legjobbnak lenni. Ez konkrét számokban 3 millió terméket és 200 modellt jelent, tehát a választékuk hatalmas. Kiváló olasz márka, amely magas színvonalú alapanyagokból készíti a tartós, strapabíró és gépi hímzésre alkalmas sapkáit. Válasszon Ön is az Atlantis baseball sapkák közül, amelyek minőséget és egyediséget képviselnek!