Baseball sapka hímzésre szerencsére egyre többen gondolnak üzleti lehetőségként, hiszen egy állandó reklámfelületet jelent, felhasználási területe pedig rendkívül széles. Iskolák, egyetemek, sportklubok számára éppúgy alkalmazható, mint egy autószervíz kollégái részére, vagy akár klímatechnikai szakemberek, villanyszerelők, kábel tv szerelők számára. A baseball sapka gépi hímzésre, céges logók és emblémák elhelyezésére az anyag szinte valamennyi részén alkalmas, a legkülönféle méretben és színkombinációkban.

Baseball sapka »

Atlantis baseball sapka – Gépi hímzéssel céges logók, emblémák, kreatív módon

Atlantis baseball sapka az egyik legdivatosabb, tökéletesen formatervezett, igényesen varrott, tartós és megbízható márka, amelyet már eddig is nagyon sok cég illesztett bele profiljába. Kényelmes és hordható, méretre állítható, jól szellőzik és anyagösszetételének köszönhetően alakját is sokáig megőrzi. Szinte valamennyi öltözködés stílushoz felvehető, színvariációi is végtelenek. Szerencsére, az Atlantis baseball sapka gyártói igyekeztek az árnyalatokat tekintve is olyan palettával előállni, amelyek közül könnyedén ki lehet választani vállalatunk arculatához tökéletesen passzolót. Függetlenül attól, hogy a már meglévő céges logónk vagy emblémánk milyen színeket vagy formákat tartalmaz, gépi hímzéssel megjeleníthetők a baseball sapka valamely részén. Sokan tévesen úgy gondolják, hogy csak a megszokott, homloki terület hímezhető, ez azonban nincsen így. Akár a baseball sapka sildje, akár a tarkó része, de még az oldala is alkalmas gépi hímzésre.

Baseball sapka hímzés – Azoknak a cégeknek, akiknek fontosak a részletek is!

Atlantis baseball sapkák olyan anyagokból készültek, melyek kellő rugalmasság mellett megfelelő tartást biztosítanak és valamennyi fejmérethez tökéltesen passzolnak. Minden arculathoz megtalálható színvariációban rendelhetők a weboldalunkon feltüntetett összeállításban és módon, amely feldobja, színesíti és igazán egyedié teheti vállalati megjelenését. A gépi hímzés során a baseball sapkára hímzett céges logók vagy emblémák minősége nem gyengül a hímzési folyamat során, sőt kifejezetten tartósak, nem bolyhosodnak, a szálak nem szakadnak el és színük sem kopik vagy fakul, a nap hatása nem okoz komoly károkat benne még az évek során sem. Találja meg Ön is a megfelelőt, fordítson kellő figyelmet azokra a ruházati kiegészítőkre, melyek folyamatos reklámot és céges jelenlétet biztosíthatnak vállalkozása számára! Ne feledje, hogy azok a munkatársai, akik ügyfelekkel találkoznak, minden esetben cégét képviselik! Öltöztesse őket igényes ruhákba, válasszon Atlantis baseball sapkáink közül, hímeztesse rá céges logóját vagy emblémáját!