Baseball sapka szezon az erősebb napos órákkal, olykor akár már márciusban is elkezdődhet és október végiéig is tarthat. Ez nem csak azt jelenti, hogy divatosan lehetünk benne, de megvédi fejünket, szemünket és bőrünket is a nap erős és káros sugaraitól. A kétkezi munkások mellett érdemes azokra is gondolni baseball sapka tekintetében, akik csal részben dolgoznak kint, a szabadban. Felszolgálók, pincérek, baristák, hostess lányok, parkolóőrök, állatkertben dolgozók és még sok más szakma képviselői számára is ideális viselet lehet a melegebb napokon.

Baseball sapka »

Baseball sapka – Nem csak kiegészítő, de egyenruha kollégái számára

Baseball sapka, mint munkahelyi öltözet, nem igazán elterjedt, sokan bele sem gondolnak, hogy milyen fontos marketing és reklámértéke lehet. Egy kávézó vagy egy fiatalos étterem megítélésében nagy szerepet játszik, ha az ott dolgozók ruházatán és kiegészítőin is megjelenik a hely neve, logója vagy emblémája. Nem csak hirdet, de egyértelművé is teszi, hogy kitől tudunk rendelni vagy segítséget kérni. Munkatársai számára, akik a benti és a kinti rész között járkálnak, pedig megoldás lehet az erős napsütés ellen, védve ezzel fejüket, megkímélve őket a fejfájástól vagy a hunyorgástól. Napszemüveg vagy folyamatos árnyékolás helyett alkalmasabb egy baseball sapka, amely egyszerre lehet praktikus, trendi és reklámozhatja a kávézó vagy étterem nevét is egy gépi hímzett céges logóval vagy emblémával.

Kiknek használható céges kiegészítőként a baseball sapka?

Nagyon nehéz volna felsorolni, hogy milyen szakmák vagy munkakörök számára volna ideális viselet a forró nyári szezonban egy céges logóval ellátott baseball sapka, de mi most mégis ehhez igyekszünk ötletet adni azoknak a vállalkozásoknak, akiknek fontos kollégáik megítélése és egészséges. A baseball sapkák megállják a helyüket szinte bármelyik strandon vagy fürdőben, az ott áruló standokon vagy egyéb kiszolgáló egységekben. Alkalmas lehet a parkolóőrök számára, az állatkertekben dolgozónak, azoknak a múzeumoknak, amelyeknek van kinti része is, tájházaknak, skanzeneknek, ökocentrumoknak, hajótúrákat, hajókirándulásokat vezető kisebb vállalatoknak, kalandparkok, kisvasutak, fesztiválok, koncertek, autós versenyek munkatársainak, de akár a benzinkúton dolgozóknak is.

Ideális gépi hímzésre – A sokoldalú Atlantis baseball sapka

Nem csak a férfiakra, de a hölgyekre is érdemes gondolni, ideális viselet lehet hosszúhajúak vagy rövidebb hajúak számára, kiengedett vagy éppen lófarokba fogott frizurával is. Cégünk széles választékot kínál színben és fazonban egyaránt, így vállalkozása könnyedén megtalálhatja azt a baseball sapkát, amely a leginkább illeszkedik elvárásaihoz és munkatársai igényeihez. Az Atlantis baseball sapka márka, az egyik legjobb választás, hiszen egyedi, divatos és trendi, bármelyik korosztály számára megfelelő, gépi hímzésre, céges logók vagy emblémák elhelyezésére egyaránt alkalmas, akár a homlok részre, akár a hátulra. Olasz tervezésű, igényesen kialakított formával és varrásokkal, ívelt napellenzőkkel és szűkítőpánttal. Kiváló izzadságfelfogó funkciójuk mellett légáteresztők, tűzött szellőző lyukakkal rendelkeznek. Ha fontos cége számára a jó megjelenés, az igényes és ízléses hímzett sapka hímzés, a beazonosíthatóság és felismerhetőség, a jó reklámérték és kollégái megbecsülése, akkor nézzen szét weboldalunkon, válassza ki a legmegfelelőbb Atlantis baseball sapkát, hozzá pedig a garantáltan magas színvonalú gépi hímzést!