A baseball sapkákat mindenki ismeri: könnyű anyagból készülő, elöl kemény peremmel rendelkező sapka, amely kiválóan véd a napsütéssel szemben, amatőr és profi sportolók egyaránt szeretik viselni, akár sportversenyeken is. Természetesen nemcsak sportolók szemében népszerű, sokan viselik mindennap, főleg férfiak.

A sportos öltözék, az edzések és versenyek elengedhetetlen kellékévé vált mára a baseball sapka. Tévedés azt hinni, hogy csupán fiúknak és férfiaknak áll jól ez a sapka, vidám, egyszerű színekben a hölgyeken is jól állnak ezek a darabok.

A baseball sapka hímzése

Embléma és szöveg elhelyezést általában előre, a sapka első részére szokták kérni, de lehetőség van oldalra vagy hátulra is felvarratni logót. Vasalt embléma helyett érdemesebb a hímző technológiát választani, mivel sokkal esztétikusabb és tartósabb lehet a végeredmény, a logó évek múltán is látszódhat.

Tartós logózási módszer a hímzés, baseball sapkán is kiváló

Az ilyen sapkákra a hímzés gyakorlatot igényel, hogy profin készülhessen el. Jó, ha a sapka öt paneles, azaz nincs középen elöl semmiféle varrás, így könnyítve meg a hímzési folyamatot, ráadásul azon sem kell aggódni, hogy bármilyen varrás belelóg a képbe, és elcsúfítja a feliratot és /vagy emblémát.

Céges logót tartalmazó baseball sapkát bátran használhatunk reklámtermékként egy sporttal foglalkozó cégnél, vagy akár bármilyen egészséges életmódot hirdető vállalatnál. Drágább termékek mellé ajándékként is lehet adni, kiállításokon, konferenciákon akár nyereményként is fel lehet ajánlani. Egyre népszerűbbek hazánkban a különféle céges sportrendezvények, futások, fitnesz napok, a vállalatot képviselő munkavállalóknak is nagyszerű ajándék egy hímzett baseball sapka. Így védhetik magukat a versenyzők a napsugaraktól, ugyanakkor mindenki láthatja, hogy melyik cég zászlaja alatt vonulnak fel.

Fontos a kiváló alapanyagú sapka ahhoz, hogy tökéletes végeredményt kapjunk. A baseball sapka egy nagyszerű reklámajándék, de mindenképpen meg kell találni a megfelelő közönséget, aki értékelni tudja az ajándékot, különben a sapka a szekrény mélyén fogja végezni, és nem éri el a kívánt hatást, azaz nem reklámozza a céget.