Cégünk elkötelezett a minőség és a megbízható termékek iránt, így ennek érdekében hosszútávú megoldásokat nyújtunk minden partnerünk számára. Évekkel ezelőtt célul tűztük ki, hogy felkutatjuk a piac legjobb márkáit, hogy velük együtt dolgozva olyan végeredményt tudjunk nyújtani, amellyel nem csak megrendelőink, de mi is elégedettek lehetünk. Az egyik ilyen vezető textilipari brand, a B&C, akikkel közös szenvedélyünkké vált a magas színvonalon megtervezett és kivitelezett ruhaneműk gyártása.

B&C Safran TT galléros póló »

B&C | Safran Pure LSL /women »

Miért a B&C? Mit tudnak ők, amit más nem?

A B&C 1997-ben kezdte meg működését, vagyis 21 éves szakmai tapasztalattal tervezi és kivitelezi a legkülönfélébb textilipari árukat belgiumi központjában. 95 munkatársuk több mint 550 000 000 darab terméket értékesítettek az elmúlt 10 évben, 186 stílusban 113 féle színben és 31 országban. A vállalat mindig is a stabilitásra és a kiszámíthatóságra törekedett, szem előtt tartva a funkcionalitást és a divatot. Üzleti partnerei számára olyan ruhaneműket biztosítanak, melyekkel az egyes cégek könnyedén tudnak azonosulni, kényelmesek, igazodnak az aktuális trendekhez. Ezen felül nagy hangsúlyt fektet a visszajelzésekre, a technológiai fejlődésre és arra, hogy mindig, a folyamatosan változó igényekhez is tudjon igazodni. Nyitottak az újdonságokra, az elsődleges szempont maga a vásárló, és nem hajlandók a kompromisszumos megoldásokra, csak a lehető legjobb végeredmény elfogadható számukra. 8 ruházati típust, 118 stílust és 113 színt kínálnak és a skálájuk folyamatosan bővül.

Egyedülálló választék és termékskála

Pólóválasztékuk gyakorlatilag végtelennek tűnhet, hiszen számos fazonú, szabású, nyakú, anyagvastagságú és színű felső közül lehet választani, melyek nem csak a hétköznapokra, de akár sportoláshoz, hétvégi programokhoz, munkaruhaként vagy irodai viseletként is megállják helyüket. Forgalmaznak pulóvereket, kabátokat, hosszúujjú pólókat, atlétákat, galléros és V nyakas felsőket, nadrágokat, táskákat, ingeket, kapucnis és cipzáros pulcsikat, rövidnadrágokat, mellényeket, átmeneti kabátokat, munkaruhákat, sőt még cipőket is. Igénytől és viselettől függően változatos megoldásokat kínál a hölgyek és az urak részére. Nem csak divatosak és modernek, de remekül tartják formáikat, színüket, nem bolyhosodnak, a rajtuk található cipzárok, az ingeken lévő gombok jó minőségűek így valamennyi céges- és magánmegrendelő számára jelenthetnek hosszútávú és biztos befektetést. A mi vállalatunk pedig olyan termékeket igyekezett rendelni tőlük, amelyek igazodnak elvárásainkhoz is, vagyis kitűnően hímezhetők. Fontos, hogy a munkafolyamat során az anyag ne sérüljön vagyis a minőségében ne keletkezzen semmilyen romlás, amely csorbíthatja a végeredményt. A nálunk beszerezhető B&C termékválaszték is széles, így a legtöbb elvásárhoz igazodni tudunk.

Mi a B&C-t ajánljuk, nem véletlenül!

Mivel vállalatunk elsősorban hímzéssel foglalkozik, így megrendelőink számára egy-egy jól sikerült embléma vagy logó a legfontosabb. Azonban igyekszünk szem előtt tartani a hosszútávú értékeket is, így örömmel hívjuk fel figyelmüket az igényes alapanyagokra is. Talán túlzás lenne azt állítani, hogy eszközeink szinte bármilyen ruhaneműt és anyagot képesek meghímezni, azonban messze nem is mindegyiket érdemes. Egy szépen megtervezett logó nem mutat jól egy vékonyabb, alacsonyabb minőségű pólón, amelynek a formája néhány mosás után már vállalhatatlanná deformálódik és kopik. Ezért ajánlunk olyan piacvezető márkákat, mint egyik kedvencünket, a B&C-t, amelynél a siker garantált.