Egy elegáns ing kiváló viselet lehet ünnepi alkalmakra, megnyitókra, előadásokra, fogadásokra, üzleti találkozókra, rendezvényekre és akár bálokra is. A férfi ingek és női ingek is a stílusos és elegáns öltözék elengedhetetlen ruhadarabjai. Számos típusban és színben kaphatóak és más ruhadarabokkal kombinálva végtelen lehetőséget rejtenek az alkalmi és hétköznapi viselet során. Az ingek télen és nyáron is hordhatóak, hiszen vannak vékonyabb, vastagabb anyagból készült változatok és rövid- illetve, hosszú ujjú verziók is.

Egy ingben számtalan lehetőség rejtőzik. Az elegáns ruhadarab szinte elengedhetetlen kelléke a magasabb beosztásban dolgozók vagy közép-, illetve felső vezetők számára. A pénzügyi és hitelügyintézési szektor dolgozói pedig éppen úgy hordják, mint a politikai vagy vallási gyülekezet tagjai. Az alkalmi ruhadarabok természetesen nem csak a hétköznapi életünk kiemelt eseményeit teszik szebbé, hanem az olyan kivételes ünnepségeket is mint a ballagások, keresztelők, képgaléria megnyitók vagy éppen egy politikai kampánykörút, ezért azok minősége elsőosztályú kell, hogy legyen.

Bemutatkozik a B&C márka

A B&C póló és ing márka elsődleges céljául tűzte ki, hogy inspirációval és innovációval tegye tökéletes minőségűvé márkázható termékeit. A B&C története már több mint 20 évvel ezelőtt, 1997-ben kezdődött Belgiumban, az első európai reklám textil márkájaként. 10 év alatt már vezető szerepet töltött be Európa szerte a szakmai és promóciós ruha csoportok között. Sikerüket az állandó fejlesztésnek, a minőségi anyagoknak és a korrekt árképzésnek köszönhetik.

A B&C márka ma már több mint 20 hivatalos vevőszolgálatot tart fenn világszerte és több mint 30 országban van jelen. Közel 50 nagykereskedő hálózattal áll kapcsolatban és több mint 100 alkalmazottat foglalkoztat Európában és Ázsiában. A B&C márkához összesen 186 különböző stílusban kapható textilárú tartozik, melyek 113 különböző színárnyalatban érhetőek el. Sikerességüket az utóbbi 10 év alatt eladott, több mint 550.000.000 (ötszázötvenmillió) termék is megerősíti. A B&C márkát a minőség, az innováció és divat jellemzi.

Az ingek nem csak az üzleti életben népszerűek

Bár az elegáns ingeket általában az üzleti és politikai élettel kötjük össze, mégsem csak az igazgatók és miniszterelnökök hordanak minőségi alkalmi ruhát. A kicsiket és nagyokat egyaránt gálánssá varázsolja egy ízléses ing és a hozzá tartozó zakó, ha szalagavatóra, bálra vagy éppen esküvőre kerül sor. Legyen szó bármilyen rendezvényről, az ingek a fiúkat, lányokat, férfiakat és nőket egyaránt csinossá varázsolják. Az ingek ugyanis nem csak a férfiak számára készülnek, hanem megannyi gyönyörű női darab közül is válogathatunk kedvünkre.

A hímzett ingek egyik leghíresebb darabját maga kis György herceg népszerűsítette, amelyet Sarolta hercegnő keresztelőjén viselt. A kis hímzett ing gyorsan népszerűvé vált az angolok körében. A hagyományőrző és hagyománytisztelő fellépések és előadások elengedhetetlen ruhadarabjainak egyike, szintén a hímzett ing. A különböző népi motívumokat, kalocsai mintákat és népművészeti elemeket tartalmazó hímzett ingek tovább növelik az események hangulatát. Bár a népviseleti varrás ma már kihalófélben lévő mesterség, a gépi hímzés technológiája a mai napig képes fenntartani a hagyományokat.

Ezek a legnépszerűbb B&C ingek

A B&C márka méltán híres a minőségi ingeiről. A céglogózásra tökéletesen alkalmas ingek 97%-ban fésült pamutból készülnek és kaphatóak rövid (B&C Black Tie SSL men), illetve hosszú (B&C Black Tie LSL men) változatban is. A legnépszerűbb hosszú ujjú B&C ing 2 gombos, levágott, keményített gallérral rendelkezik és kereszttűzéses, gyöngyház hatású gombok díszítik. Az inget hátul modern, karcsúsító varrással látták el és az ing ujjait szögletes, egygombos mandzsettával díszítették. A rugalmas, sima puplin alapanyag négy különböző színben kapható: fehér, fekete, kávé és luxus piros kivitelben, S-től 4XL-es méretig.

Természetesen a női ingek piacát is meghódították a B&C ingek. Így elérhetőek női változatban is hosszú (B&C Black Tie LSL women) és rövid (B&C Black Tie SSL women) változatokban is. A szintén 97% pamut és 3% elasztán alapanyagú ingek női változata puha, alaktartó, nőies gallért kapott. A mellvonalnál elől hátul pedig karcsúsító varrással tették a tervezők elegánsabbá. A női változat is gyöngyház hatású gombokat kapott és levágott sarkú, két gombos, állítható mandzsettát. A modern, kerekített alj igazi nőies stílust kölcsönöz a négy színben kapható ruhadarabnak (fehér, fekete, kávé, luxus piros). A női B&C ingek XS mérettől 4XL-es méretig kaphatóak és akárcsak a férfi ingek, tökéletesen alkalmasak gépi hímzésekre.

Milyen helyre milyen mintát hímeztessünk?

Az, hogy egy ingen hová hímeztessük cégünk logóját, arculatunk emblémáját vagy reklám szlogenünket, az számtalan dologtól függ. Első körben azt kell eldöntenünk, hogy rövid vagy hosszú inget választunk-e a gépi hímzéshez. A modern, számítógép vezérelte hímző gépek számára teljesen mindegy, így a döntés a mi kezünkben van.

Egy ingre hét különböző helyre is hímeztethetünk

  • Gallér oldalára
  • Gallér hátoldalára
  • Mellkasra (jobb oldalt)
  • Mellkasra, szív fölé (bal oldalt)
  • Bal karra
  • Jobb karra
  • Hátra

Érdemes előre eldönteni, hogy szöveges vagy grafikus megoldásban gondolkodunk-e. A háton vagy karon lévő logó egy sofőr vagy alkalmazott azonosítására tökéletesen alkalmasak, tudatva a megrendelőkkel, hogy a munkavállaló melyik céghez tartozik. A gallérra inkább vezetők vagy rendezvényen szereplők helyezzék el az olvasható szlogent vagy webcímet, esetleg cégnevet, ez ugyanis a zakóból is kilátszik. A mell és szívvonalban lévő hímzett logó viszont az ügyfélszolgálaton, közvetlenül ügyfelekkel kapcsolatban álló személyeknek ajánlott, hiszen ez azonnal szembetűnik. A céges logók ingre való elhelyezése tehát egy új felületet nyújt számunkra, hogy növelhessük cégünk népszerűségét és megítélését.