A gépi hímzés a legismertebb és legelterjedtebb emblémázási eljárás, aminek számtalan előnyét szinte minden ruhaanyagon élvezhetjük. A lógó hímzés egyaránt elérhető galléros pólókhoz, ingekhez, szoknyákhoz, munkaruhákhoz, férfi és női pulóverekhez, unisex pólókhoz, kabátokhoz, nadrágokhoz és olyan különleges tárgyakhoz is mint a nyakkendő, a sapka, a törölköző, a kesztyű vagy éppen a zsebkendő.

A logózott termékek előnyei végeláthatatlanok, hiszen képesek akármilyen ruhaneműt és ruhaanyagból készült ajándéktárgyat reklámhordozóvá vagy céges ajándéktárggyá változtatni. A céges arculat fontos elemeként felhasználhatjuk különböző egyenruhák felcímkézésére, a munkatársak és alkalmazottak ruháinak és ruha kiegészítőinek logózására, emblémázására is ezt a modern, gépi hímző technikát. A minőségi alapanyagoknak és a gondos kidolgozásnak köszönhetően professzionális termékeket kapunk készhez, amely elősegíti a vállalkozásunk megítélését.

Így készülnek a gépi hímzett termékek

A gépi hímzés a legjobb, német gyártmányú cérnákkal történik, a legkifinomultabb és pontosabb japán ipari hímző-gépekkel. Az eljárás két módon is történhet: vagy közvetlenül a ruhaanyagra kerül a minta, vagy egy felvarrható anyagra. A hímző fonal anyaga viszkóz vagy poliészter és a színválaszték szinte végtelen, így bármilyen minta kialakítható a segítségével.

Akár egyszínű minta is készíthető, akárcsak több színű, összetettebb formájú embléma, mindezt egy gép segít optimálisan az anyagra helyezni, hihetetlenül gyorsan és pontosan. Az eredmény egy rendkívül tartós és szép minta lesz, amelynek a színe a mosáskor sem kopik ki. Szinte bármilyen anyagra lehetőség van hímezni a pamut, vászon, polár, filc és frottírt is beleértve.

A legminőségibb anyagokra kerülnek a hímzések

Fontos, hogy ne egy silány minőségű pólóra hímeztessünk, hiszen a hímzés minősége függ a hímezendő anyag minőségétől is. A tartóssága és moshatósága egyaránt fontos szempont a pólónak, sapkának vagy éppen törölközőnek, amelyre a minta kerül. A textilválaszték széle skálája áll a megrendelők rendelkezésére, hogy a reklámajándéktól kezdve, a munkaruhákig minden emblémázási igényt kielégíthessenek.

A gépi hímzés minőségi ajándék lehet egy céges rendezvényen vagy egy partneri csomagban elhelyezett terméken. A márkahűség megerősítése érdekében számos nagy vállalat él a gépi hímzés általi lehetőségekkel, hogy a legkitűnőbb pólókra és ruhaneműkre vagy kiegészítőkre helyezzék el saját márkájuk logóját és szlogenjét. A legnépszerűbb márkák között megtaláljuk a Fruit of the Loom-ot, a Gildant, B&C Collectiont, a Portwestet és a James-Nicholson termékeit is, amelyek garantáltan tökéletes párost alkotnak majd a hímzéssel.

Munkaruházat, saját céges emblémával

Nem csak nagy cégek, de már kisebb vállalatok is egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek az egységes céges arculatra. A közös, messziről felismerhető munkaruha nem csak a márkanevünket erősíti, de az alkalmazottakat is képes összetartani, csapattá kovácsolni. A legnépszerűbb munkaruházati termékek között megtaláljuk a munkakabátokat, a derekas nadrágokat, a kantáros nadrágokat, a melles nadrágokat, a kertésznadrágokat, deréknadrágokat, mellényeket és a különböző kabátokat is.

A logózott munkaruházat nem csak terepen, de irodában és éttermi felszolgálásnál is nagyszerűen hat az ügyfelekre, vásárlókra. A különböző ruházatok, különböző felületein, jól láthatóan megjelenhet a stílusos embléma és akár a szlogen is, így új ügyfelekre is szert tehetünk. Még a kinti ruházaton általában a háton és a mellkason szokás elhelyezni a hímzést, addig a benti irodai dolgozók előszeretettel választják a szív közeli és az inggalléros kisebb mintákat.

Egy üzletember vagy cégvezető is képes stílusosan hordani a hímzett logós ingét

Mivel a gépi hímzés egy rendkívül strapabíró és minőségi logózási eljárás, ezért igen gyakran alkalmazzák saját vagy szponzori emblémák hímzésére különböző ruhaanyagokon. A gépi hímzés azonban rendkívül stílusosan kialakítható zsebekre, gallérokra és ingujjakra is különböző embléma. Gyakran alkalmazzák például céges rendezvényeken, kiállításokon, gálákon vagy sajtótájékoztatón. Egyaránt hordják a saját cégük promotálására cégvezetők, vezető beosztású alkalmazottak, ügynökök és sportolók is, a különböző sajtómegjelenéseik kapcsán.

Természetesen nem csak férfiak, hanem nők is ugyanúgy viselhetik ezeket a csodálatos, alkalomhoz illő ruhadarabokat. A különböző színek, formák és stílusok óriási tárháza áll az alkalmi ruhák kedvelőinek és viselőinek a rendelkezésére. A női hosszú ujjú oxford ing és a férfi poplin rövid ujjú ing csak néhány abból a széles választékból, ami a modern, sima és rugalmas anyagból készült ingek közül választható. A különböző nyakkivágások, ujjhossz méretek, fazonok, valamint a színek játékával számtalan kombináció érhető el, így biztosan mindenki megtalálja azt a tökéletes ruhadarabot, amelyen a cég egyedi, saját céges logója a legjobban mutat.

Elegáns, jó minőségű és kedvező árú

Mindenkinek más és más a igénye, hogy mi alapján választ magának ruhát, ez különösen egy céges, nagyobb mennyiségű megrendelés esetén fontos, amikor szeretnénk, hogy az egész csapat jól nézzen ki és hosszú távon tudja viselni a munkaruhákat és a logózott, emblémázott termékeket. Sokan azonban úgy gondolják, hogy a hímzett termékek sokkal drágábbak, mint például a szitanyomással készített termékek, ez pedig egy nagy tévhit. Bár való igaz, a gépi hímzés sokkal szebb és minőségibb munkát képes elvégezni, ebben az esetben mégsem tartozik magasabb ár a prémium kategória mellé.

Érdekes módon, már 10-50 darabos kisebb megrendelések esetén is kedvezőbben alakulnak az árak, mint azt a legtöbben gondolnák. Ráadásul még csak tervezési díjat sem kell fizetni a sokkal elegánsabb és tartósabb mintákért. Minél több színből áll egy minta, annál kedvezőbb lesz a kalkulált ár, azonban fontos, hogy mindig megfelelő méretben gondolkodjunk, hogy a minta valóban jól látható legyen. A minőségi hímző gépek és a prémium anyagú színes cérnák pedig a legjobb befektetést fogják jelenteni cégének, amit hosszú távon élvezhet az egész csapat.