A jó idő beköszöntével egyre több lehetőség nyílik a legkülönfélébb szabadtéri programokra, ami nem csak a családi, hanem a céges összejövetelekre is kiváló alkalmat biztosít. Vállalati szempontból, az elkövetkezendő időszak elsősorban a csapatépítő rendezvények szezonja, melyekhez egy hímzett egyen póló vagy baseball sapka ideális választás lehet. Az egységes megjelenésnek nem csak összetartó ereje, de fontos marketing szerepe is lehet.

Galléros póló »

Csapatépítés – Szerepe a vállalat mindennapjaiban

A csapatépítés általában azt a célt szolgálja, hogy létrehozza, erősítse a kapcsolatokat, netán segítse a különféle szerepek kialakítását egy csoport tagjai között. Ez azonban nem egyenlő a tréninggel, hiszen az elsősorban a felsővezetést és a partnereket érinti, többek között a hatékonyabb együttműködés megcélozva. A csapatépítő feladatok nagy része igyekszik felszínre hozni az esetleges problémákat, melyek akadályt állíthatnak a hatékony munka elé. Módszerei az élet más területein is sikerrel alkalmazhatók, ahol több ember együttes munkája vagy összetartása szükséges. Ilyenek lehetnek például: sportcsapatok, iskolai osztályok, rendőri, katonai egységek, közintézmények dolgozói, kisebb vállalatok kollégái stb.

Egységes arculat – Céges hímzett pólók, mint összetartó erő

Az közös, akár játékos feladatokhoz tökéletes választás lehet egy egységes póló, amely a vállalat arculatát tükrözi, mind színben, mind pedig a céges hímzett logó formájában. Növeli a kohéziós erőt, ha a résztvevők pontosan látják, hogy miért is küzdenek. A multi, amelynek tagjai, nélkülük nem működhetne, a legkisebb láncszem is ugyanolyan fontos, mint a legnagyobb, és nincsen fontos vagy kevésbé fontos pozíció sem, ezért hangsúlyos, hogy a kétkezi munkás és a manager is ugyanolyan felsőben legyen. A tökéletes vezető tudja, hogy minden részletre érdemes figyelni, tehát nem csak a legjobb helyszínt és feladatokat, de a kiegészítőket is érdemes megválogatni. Egy egyedi, céges hímzett póló, kapucnis pulóver, baseball sapka, ing, kabát, akár csapatépítő kellék, de nyereménytárgy is lehet. Emellett marketing szerepéről se feledkezzünk meg, hiszen a helyszínen jelen lévők, a céghez nem tartozók is pontosan láthatják, hogy melyik vállalat munkatársai tartanak csapatépítést.

Széles választék, tartósság, megbízhatóság

Mivel cégünknél a legkülönfélébb színű, fazonú és méretű pólók közül válogathat, biztosra vesszük, hogy könnyedén megtalálja majd azt, amelyik leginkább illeszkedik vállalata arculatához és profiljához. Kiváló minőségű, 100%-ban pamut anyagból készült felsőink léteznek környakas, V nyakas vagy akár galléros változatban is, melyek jó strapabírók, színűket, formájukat hosszútávon megőrzik, vasalhatók, nem bolyhosodnak és a gyakori mosásoknak is ellenállnak. A weboldalunkon található valamennyi póló alkalmas a gépi hímzésre, céges logók vagy emblémák, esetleg rövidebb szöveget elhelyezésére. Maga a hímzés is kiváló minőségű cérnával történik, így tartósságuk garantált. Készíttessen Ön is egységes vállalati pólót, gondolkodjon hosszútávú megoldásokban és bátran invesztáljon a jövőjébe!