Az ősz, a kánikula közepén még talán nagyon távolinak tűnhet, mégis érdemes felkészülni és megrendelni a megfelelő céges ruhákat – elsősorban a dzsekiket - időben. A nyár végén az időjárás gyorsan borúsabbra és szelesebbre fordul, a gyakori esőzések és a hűvösebb reggelek ellen ideális megoldás lehet egy vállalati logóval ellátott széldzseki. Legyen fontos Önnek is kollégái megjelenése, céges arculata, valamint annak pozitív megítélése! Alkalmazkodjon a folyamatosan változó trendekhez, tűnjön ki, legyen egyedi!

Kabát »

A széldzseki tökéletes megoldás lehet vállalata számára

Szinte bármilyen vállalkozásnak szüksége lehet céges logóval hímzett széldzsekire, kabátra. Nem csak azokban az esetekben, amikor a partnerekkel vagy az ügyfelekkel találkoznak a dolgozók, hanem a hétköznapi munkavégzéshez is. Szeptembertől az esték és a reggelek már jóval hidegebbek, gyakorilak a nagyobb esőzések, és a munkatársaknak biztosítani kell a megfelelő ruházatot, amely méltón képvisel bennünket. Vagyonvédelmi cégek biztonsági őreinek, az önkormányzati rendészet embereinek, nagyobb szállodák kerti vagy kinti munkatársainak, benzinkutasoknak, autómosóknak, szabadtéri események szervezőinek, kerti vagy erdei munkát végzőknek lehet elsősorban hasznos. Praktikus lehet akár iskolák vagy egyéb intézmények számára, mind a felnőttek, mind a gyerekek részére akár kirándulások, akár másféle rendezvények, események kapcsán. Marketing szempontból ugyanilyen elengedhetetlen lehet sportklubok edzőinek, munkatársainak, akik ilyen formán már nem csak a céges autóikon, pólóikon, de akár a dzsekijeiken is viselhetik a csapat nevét és címerét.

Még időben szerezze be a céges, hímzett dzsekiket!

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy vajon valóban szükség van-e céges logóval ellátott dzsekire. Vajon vannak-e annyian a vállalatnál, hogy ennek súlya legyen, láthatják-e annyian az emblémát, találkozhatnak-e partnerekkel, fontos-e ilyen irányban is fejleszteni a céges marketinget? Alapvetően azok számára javasolt, akik valóban hosszútávra terveznek, akiknek lényeges, hogy milyen képet alakítanak ki róluk. Egyértelműen kimutatható, hogy az emberek megbízhatóbbnak és stabilabbnak tartják azokat a vállalkozásokat, amelyek figyelnek a részletekre, igényesek, és nem csak a leendő ügyfelek felé, hanem a saját dolgozóik felé is lojálisak. Egy céges hímzett logó vagy embléma megjelenése gyakorlatilag bármilyen ruhaneműn figyelemfelkeltő szokott lenni, elkülönít, definiál, beazonosít és összetartó erővel rendelkezik.

Magas minőség, tartósság és megbízhatóság

A dzsekijeink, széldzsekijeink olyan anyaokból készültek, amelyek akkor sem akadályozzák kollégáját, ha fizikai munkát végez, sokat mozog, hajol, ki-be száll az autóból. Modern szabásúak, igényesek és tartósak, melyek varrása, kialakítása alkalmazkodott a folyamatosan változó igényekhez. Alapvetően légáteresztők, könnyűek, zsebekkel, és minőségi cipzárokkal felszereltek. Kiválóan védenek a széltől és az esőtől, bizonyos típusok kapucnival ellátottak. Ujjaik végén tépőzár található, valamint szűkítés. A derékrésznél zsinórral behúzható. Széles méret és színskála elérhető. Mind női, mind férfi fazon kapható. Valamennyi nálunk kapható dzseki és széldzseki céges logók, emblémák, címerek gépi hímzésére alkalmas. Termékeink hosszúéletűek, megbízhatóak és jó strapabírók.