A hímzés egy díszítő eljárás, mellyel egyedivé tehetjük ruháinkat. A kivitelezés lehet kézi, illetve gépi is. Értelemszerűen a kézi hímzés jóval időigényesebb, a gépi hímzést a 20. században a varrógép feltalálása után alkották meg. Sok esetben a céges logókkal ellátott pólókat is gépi hímzéssel készítik, ez pedig egyértelműen a cég jelképe, egy apró rajzos formában rögzítve.

A céges logók sajátossága az, hogy a szimbólumot előbb vagy utóbb biztosan össze fogja kapcsolni az ember a cég nevével is, így az a jó, ha a vásárlók sokszor találkoznak a logóval. Színben és mintával hatalmas a lehetőség, gépi hímzéssel akármilyen minta elkészíthető, egészen rövid időn belül. Precíz, pontos munka, mely segíti az ember életét. Ha céges pólót szeretnénk gépi hímzéssel díszíteni, akkor a logót kérhetjük a póló elejére, vagy hátuljára, az ujjára, a zseb, vagy a gallér részére.

Nem csak pólót szoktak logóval ellátni. Elég népszerű még a vászonszatyor, a k baseball sapka, illetve a törölköző is. De gépi hímzéssel díszíthetünk még köntöst, munka ruhát és különböző zászlókat is.

Céges póló - Miért gépi hímzéssel?

 

Fontos, hogy ez a hímzés strapabíró és időtálló legyen, hiszen a munkaruhát a dolgozók minden egyes nap viselik és mossák is. Fontos, hogy ezek a darabok is bírják a mosást és a céges logó tartósan jó minőségben készüljön el.  A gépi hímzésről nem csak az mondható el, hogy igencsak tartós és strapabíró, hanem szép, esztétikus és még elegáns is.

Az emberek nagy része úgy tudja, hogy a gépi hímzés például sokkal drágább, mint a szitanyomás. Pedig ez nem így van. Ez a tévhit valószínűleg éppen azért alakult ki, mert egy sokkal profibb munkát kapunk a gépi hímzéssel és ezt az emberek rögtön össze kötik a magasabb árfekvéssel is. Pedig a gépi hímzésről egyértelműen elmondható, hogy ár-érték arányban igen kedvező. Kis darabszámú készítés során pedig határozottan az egyik legolcsóbb eljárást jelenti.  Ha céges pólót szeretnénk készíteni érdemes a gépi hímzésre gondolni, hiszen elegáns, igen tartós és rengeteg színt és formát fel tud dolgozni, így igazán egyedi logóval is el tudjuk látni a ruhákat.