Vészesen közeledik december 6-a, és a Karácsony sincs már túlságosan messze. Ilyenkor indulnak be a karácsonyi és újévi céges bulik, amikor érdemes meglepni a munkavállalókat valami kis aprósággal. A legjobb természetesen, ha hasznos termékkel lepjük meg a dolgozókat.

Bizonyára mindenkinek vannak olyan emlékei, amikor valaki nagyon mellényúlt a karácsonyi ajándékkal. Ilyenkor úgy csinál az ember, mintha örülne, aztán már ajándékozza is tovább a meglepetést, rosszabb esetben a szekrény mélyére kerül. Logózott ajándékot az ember nem szívesen ad tovább senkinek, így könnyen megeshet, hogy a célt tévesztett ajándék a szekrény mélyén landol, ez pedig nem szabad, hogy cél legyen.

A dolgozók természetesen az év végi prémiumnak és bónuszoknak örülnek a legjobban, de ilyentájt érdemes kézzelfogható apróságokkal is meglepni a kollégákat. Ajándékként érdemes reklámtárgyakat adni a vállalat nevével fémjelezve. Fontos azonban, hogy tényleg használatos dolgokat adjuk, valószínűleg hiába jópofa egy céges bögre, az nem éri el a kívánt hatást, vagyis hogy szélesebb körben elterjedjen a cég neve. Érdemes tehát mindennap használható termékeket adni.

Jó minőségű ruházatot érdemes adni a dolgozóknak Mikulásra vagy Karácsonyra

A legjobb ajándékok a ruhaneműk, főleg így az ünnepek közeledtével. Mivel minden munkavállaló más és más alkattal és méretekkel rendelkezik, ezért érdemes lehet több garnitúra ruhát rendelni több méretben és színben. Ha nem szeretnénk fáradozni a munkavállalók méreteinek kiderítésével, vagy nem akarjuk magunkat felesleges plusz költségekbe verni több garnitúra ruhanemű megvásárlásával és logózásával, akkor érdemes egyen méretű termékeket adni, például sálat, sapkát, baseball sapkát, kesztyűt. Hölgyeknek kötény, uraknak nyakkendő is jó választás lehet, de akár kisebb-nagyobb törölközőket is ajándékozhatunk.

Emblémázási technológiák közül érdemes a hímzést választani, ugyanis ez kínál tartós végeredményt. A szitanyomás során a kapott embléma hamar kophat, nem is beszélve a festékek okozta potenciális veszélyekről. A hímző módszernél ilyesmiktől nem kell tartani, megfelelően beállított gép esetében a minták és formák teljesen egyformák lesznek a termékeken. A hímzés mellett még meg kell említeni azt is, hogy az alapanyagnak is jó minőségűnek kell, hogy legyen, különben a dolgozók nem fogják őket hordani, vagy csak nagyon ritkán.