A vállalkozásunknak is vérfrissítésre van szüksége így év elején. Nagyszerű lehetőség erre, ha alkalmazottjainkat meglepjük egy-egy új munkaruhával, amelyen gyönyörűen virít a gépihímzett céges logónk. A csodaszép munkaruhák és céges pólók növelni fogják cégünk presztízsét és növelik a vásárlóink, ügyfeleink elégedettségét is.

Az egyenruha összetartja a csapatot, egységet kovácsol az alkalmazottakból és egyértelműen azonosítja, hogy ki tartozik az üzlethelyiségben a céghez, kihez fordulhatnak segítségért a vásárlók. Legyen szó egy több mint 100 fős szupermarketről vagy csak egy néhány főből álló kisebb gyorsbüféről, a vásárlói elégedettség mindenek felett áll, hiszen az elégedett vásárló vissza fog térni hozzánk és újabb profitra tehetünk szert.

Az év vége és a karácsonyi céges rendezvény jó apropó az ajándékozásra

A cég minden dolgozója örül a kisebb-nagyobb ajándékoknak, ezért célszerű ezt a gépi hímzéssel elkészített, új munkaruházatot is valamilyen közös rendezvényen átadni, nem pedig csak úgy személytelenül eljuttatni az alkalmazottakhoz. A csomagot természetesen kiegészíthetjük a cégünk logójával hímzett törölközőkkel vagy más ajándékokkal is. Ha alkalmazottjainkat meglepjük, megajándékozzuk, akkor nő a munkakedv és az elvégzett munka minősége is, így ezzel a kis figyelmességgel bőven megtérül a befektetésünk.

Amennyiben erről már lekéstünk, akkor sincs baj, hiszen a munkaruha hímzések az év akármelyik szakaszában jól jönnek. Az év kezdeti hajrában pedig egy új arculatot is kölcsönöznek majd a vállalkozásunknak. Ezt pedig köszönhetjük annak a modern XXI. századi technológiának, amit mi csupán csak gépi hímzésnek nevezünk. Azonban ebben a gépesített eljárásban sokkal több lehetőség lapul, mint azt elsőre gondolnánk.

Nem csak munkaruhát lehet logóval ellátni

Az emberek jó része abban a tévhitben él, hogy a gépi hímzés sokkal drágább, mint például a szitanyomás, pedig ennek pont az ellenkezője az igaz. Ez a tévhit valószínűleg azért alakult ki, mert a gépi hímzés sokkal kifinomultabb és szemet gyönyörködtetőbb eljárás, az emberek pedig a minőséget összekötik a magasabb árfekvéssel. Kis darabszámú megrendeléseknél egyértelműen az egyik legolcsóbb eljárás.

céges pólókon, munkaruhákon számtalan színt, formát tudunk tartósan megjelentetni a hímzés segítségével. Azonban a céges logót nem csak ilyen ruhadarabokra érdemes felvarratni. Üzleti partnereinknek, beszállítóinknak és kiemelt ügyfeleinknek különböző varrott ajándéktárgyakat is küldhetünk egy-egy kiemelt alkalomkor. Így előkerülhetnek ajándék ötletként a varrott kesztyűk, a hímzett törölközők, a különböző sapkák vagy ingek, nadrágok és kabátok is. A lehetőségek tárháza végtelen.