Megfigyelted már, hogy kortól és nemtől függetlenül mindenki visel pulóvert? Tedd a szívedre a kezed és valld be őszintén, neked is van otthon olyan pulóvered, amin valamilyen cég emblémája tündököl, de mégis szívesen viseled (lehet, hogy nem munkába, de például hétvégén ebbe mész sport rendezvényre, kutyát sétáltatni, bevásárolni).

Mi ez, ha nem jó marketing, illetve reklámeszköz?

Bevált a céges póló, miért gyártassak pulóvert is?

Egyrészt azért, mert sokkal jobban kitudod használni, mint egy pólót, amit a jó idő elmúltával legfeljebb beltéren viselhetsz és ott is csak korlátozottan. A pulóvert gyakorlatilag egész évben hordhatod. A legnagyobb nyári hőségben is előfordulnak hűvösebb esték és a leghidegebb téli időszakban is vannak enyhébb napok, illetve sok esetben nem veszünk fel kabátot – csak kiugrom az autóból és már bent is vagyok -, vagy például csak egy melegebb mellényt kapunk fel egy jól eltalált pulóverre és szaladunk is a dolgunkra.
Igen, ha egy jól eltalált fazont választasz, bizony egész évben viszontláthatod az utcán az „ingyen reklámod”, sőt, kollégáid is szívesen viselik majd szabadidejükben!

Mik a legfőbb kritériumok, ha egyedi pulóvert keresel?

  • Mint minden munkaruha esetében itt is hangsúlyoznám a minőséget, azaz spórolj inkább valami egyszer használatos terméken, de ne a téged képviselő reklámeszközön
  • felejtsd el az unalmas darabokat, válassz a legújabb lehetőségek közül
  • gondold végig, ki és hol fogja viselni és válassz aszerint fazont
  • nem csak a minőség, az anyagösszetétel is mérvadó: keresd a pamut darabokat, hogy ne csak jól nézzen ki, de tartós, strapabíró, kényelmes viselet is legyen egész évben

Kapucnis és polár pulóverek egyedi kivitelben

Míg a kapucnis változatok első sorban a fiatalok és férfiak körében közkedveltek, bátran ajánljuk kortól függetlenül a hölgyeknek is, mert bármilyen meglepő, egy gondosan kiválasztott darab igenis mindenkinek jól áll és sportos, laza mégis ápolt külsőt kölcsönöz.

A másik telitalálat a polár pulóver. Kényelmesebb, sokkal jobb megjelenést kölcsönöz, mint például egy széldzseki, ráadásul rugalmasabb és nagyobb a légáteresztő képessége, ezáltal bár a meleg jól tartja, mégis szellőzik.

Mindkét termék remek kiegészítője lehet egy polár mellény is!

Természetesen, ha azt szeretnénk, hogy egyedi reklámeszközzé váljanak az általunk választott pulóverek, nem szabad megfeledkezni a gépi hímzésről sem!

hímzett pulóver, illetve a gépi hímzés készítőivel szemben támasztott legfőbb kritériumok:

  • profi tervezői csapat a sales-től a grafikuson át
  • lehetőleg minőségi német alapanyagok és géppark használata
  • minőségi textil márkák kínálata
  • precíz, pontos hímzés kép
  • az ár egyenes arányban van a tartóssággal

Ha TE is jó döntést hoznál, oszd meg blogunkat kollégáiddal és válogassatok együtt termékkínálatunkból weboldalunkon!