A mellények ötletessége, praktikussága és kiváló funkcionalitása gyakorlatilag vetekszik a pulóverekével vagy a széldzsekikével. Egyszerre kényelmes, könnyű benne mozogni, egészen késő őszig hordhatók anélkül, hogy a naposabb, enyhébb órákban melege lenne viselőjének, azonban reggel és este véd a széltől és a csípősebb hidegektől. Szinte valamennyi vállalkozás megtalálhatja a hozzá leginkább közelálló mellényt mind színben, mind fazonban mind pedig anyagban, gépi hímzéssel ellátva pedig saját arculatához szabhatja azt.

Mellény »

Hogy miért is érdemes nyitni az újdonságok felé céges szempontból?

Mivel a legtöbb cég szívesen nyit az új irányzatok, trendek felé, érdeklik az új lehetőségek és nem szeretnének lemaradni versenytársaik mögött, így a megjelenésükön is hajlandók változtatni és ezen a téren is progresszíven gondolkodni. Az igazán sikeres és hosszútávon működő vállalkozások komplex megoldásokat választanak, amelyeknek része a design és a munkatársak öltözése is. Szoros kapcsolat mutatkozik ugyanis egy cég megítélése, a partnerekre tett hatása és a megbízhatóság között. Szimpátiát kelt, ha egy számítástechnikai üzlet szervízes kollégája, egy kávézó baristája vagy egy kábel tv szolgáltató ügyfélszolgálatosa igényes, céges logóval ellátott, hímzett ruhában mutatkozik. Ugyanez igaz lehet egy márkaszervíz autószerelőire, egy ruhabolt értékesítőire vagy akár egy cukrászda eladóira is. Segít felismerni és beazonosítani az ott dolgozók alkalmazottakat, hitelességet és stabil üzleti képet sugároznak.

Megoldás jelenthet akár késő őszre is – Céges, hímzett mellények

Tagadhatatlan, hogy a legnépszerűbb céges öltözékek közé tartoznak a galléros és környakas pólók, a cipzáras pulóverek, a széldzsekik és a munkásnadrágok, azonban számos vállalkozás választ a férfi ingek, a női blúzok és egyéb termékek közül is. A formális megjelenés egyre nagyobb divattá vált az utóbbi években, a kávézók, éttermek teraszán, a pincérek, felszolgálók ingeket viselnek, hiszen ez az a stílus, ami igazodik ahhoz, amit kommunikálni szeretnének magukról. A különböző szakmák és hivatások igényei azonban eltérhetnek egymástól, egy autó-, vagy kamionvezető, egy erdész, egy benzinkutas, egy építésvezető vagy egy villanyszerelő mindennapja szinte elképzelhetetlen lenne ingben, ráadásul munkájukból adódóan, bizonyos esetekben több időt is tartózkodnak a szabadban, így a melegebb öltözet számukra elengedhetetlen. Ideális megoldás lehet az átmeneti időszakra egy gépi hímzéssel ellátott mellény, melyet a fizikai munkát végzők is kényelmesnek találhatnak.

Megbízhatóság, egyediség, változatos fazonok – James & Nicholson, SOL’S és B&C mellények

Cégünk felismerte az új igényeket, és a lehető legjobb minőségű termékeket szereztük be, amelyek változatosak, más-más anyagokból készültek, széles szín-, és méretválasztékkal rendelkeznek, hogy mindenki megtalálhassa a számára legideálisabb fazont. A kötött gyapjú mellénytől a szél-, és esőálló mellényeken át, a párnázott típusokig minden beszerezhető a James & Nicholson, SOL’S és B&C márka árui közül, amelyek egyet jelentenek a megbízhatósággal, a hosszú élettartammal és a divatos szabással. Férfi és női, valamint sokzsebes, masszív anyagból készült munkásmellény is elérhető. Valamennyi alkalmas gépi hímzésre, céges logók és emblémák, rövidebb szövegek elhelyezésére a legkülönfélébb méretben. Igyekeztünk úgy összeválogatni termékpalettánkat, hogy ne csak a ruhák anyaga legyen kifogástalan, de a cipzárok, gombok, patentok, tépőzárak, zsebek és az egyéb varrások is hozzáadjanak a magas minőséghez. Válasszon Ön is kínálatunkból, formálja egyedivé vállalkozása arculatát, tűnjön ki a tömegből és legyen piacvezető szakmájában! Keresse kollégáinkat, érdeklődjön az elérhető mellényekről!