Egyen póló készítésre, egyedi munkaruha megvásárlására manapság már egyre több munkahelyen szükség lehet. A kialakult piaci verseny miatt az egyes vállalkozások igyekeznek kellő hangsúlyt fektetni a megjelenésre, és azokra a marketing szempontokra, melyek előmozdíthatják vagy fenntarthatják sikerességüket. A céges póló készítés legalább annyira elterjedt és méltán népszerű, mint a magas minőségű termékek és szolgáltatások biztosítása az ügyfelek és partnerek felé.

Póló »

Egyen póló – A legjobb választás a hosszútávú üzleti stabilitásához

A sportegyesület és klubok mellett a legkülönfélébb tanintézményekben is fontossá vált kifejezni identitásunkat, vagyis mindazt az eszmét, amit képvisel és tovább örökít. Összekovácsolja, büszkévé teszi a diákokat a tudat, hogy az adott iskola tagjai lehetnek, versenyeken, diákigazgató választásokon előszeretettel használják majd gimnáziumuk nevét, címerét és színeit. Alapvető emberi igény a valahova tartozás vágya, amelyet ilyen formán egy egyedileg hímzett ruha is biztosítani tud. Hordhatók a nemzeti ünnepek alkalmával megtartott rendezvényeken, évnyitókon, évzárókon, ballagásokon, szalagavatókon, tanulmányi versenyeken vagy olyan helyeken, eseményeken, ahol az iskola saját magát képviseli. Számtalan olyan magániskola létezik és folyamatosan nyitják meg kapuikat, ahol brit vagy amerikai típusú oktatás folyik, ami érinti a tanmenetet, de a diákéletet is. Itt különösen hangsúlyos, hogy uniformizált öltözetben jelenjenek meg a hallgatók, követve a külföldi, elit oktatási intézmények példáját. Kiemelve ezzel összetartozásukat, egyenlőségüket és hovatartozásukat egyaránt.

A tökéletes, egyedi munkaruha megtalálása

A lányoknak és fiúknak szánt felsők elsősorban ingek és blúzok lehetnek, hiszen ezek a leginkább alkalmasak az iskola egyedi címerének meghímzésére és az ünnepi vagy éppen elegáns alkalom kifejezésére. Igény szerint választható rövidujjú vagy hosszúujjú fazon mindkét nem részére, valamint széles szín és méretválaszték is elérhető, melyek kapcsán elsősorban a középiskolás és egyetemista korú tanulókra gondoltunk. Valamennyi ingünk és blúzunk kitűnő minőségű, szabásuk, a rajtuk található varrások, gombok kiválóak és tartósak, vasalhatók, gépben moshatók és száríthatók. Igyekeztünk olyan árnyalatokat választani, amelyek illeszkedni tudnak az intézmény zászlójában, címerében használtakéval, így nem szükséges csak fehér ingekben gondolkodni, hímzéseink, a használt technika miatt egy sötétebb felsőn is kellően kontrasztos és egyértelmű lesz. A blúzok gyakorlatilag bármely része meghímezhető, akár a szív felett, akár a galléron, sőt a hátán is, így tehető igazán egyedié iskolája stílusa. Méretek és fazonok tekintetében a tanárokra is gondoltunk, hiszen mind női blúzokból, mind férfi ingekből is rendelhetők különböző méretekben és számukra másfajta hímzéssel is beszerezhetők. Ne maradjon le az Ön iskolája sem, érdeklődjön és rendeljen még időben, hogy összes diákja számára elkészüljön az öltözék még szeptemberre!

Garantált prémium minőség – Céges póló készítés

A nagyobb fizikai aktivitással járó tevékenységekhez elsősorban a prémium minőségű galléros pólóink közül érdemes választani, amelyek jól szellőznek, 100%-ban pamut anyagból készültek, ugyanakkor viseletük kényelmes, széles szín- és méretválasztékban elérhetők és gépi hímzéshez is megfelelőek. A gyakori mosás vagy vasalás sem jelent gondot, ahogyan az erős napfény sem, hiszen színük nem fakul, nem bolykosodnak és nem nyúlnak el. Az irodai vagy kisebb, kevesebb mozgással járó tevékenységekhez ajánlható akár egy hosszúujjú ing vagy egy kényelmes póló is. Színben, fazonban és méretben is széles a skála, így könnyű kiválasztani azt az alapanyagot, amely leginkább harmonizál cégünk profiljához, és amelyhez tökéletesen passzol egyedi céges logónk vagy emblémánk. Már hosszú évek óta csak olyan beszállítókkal dolgozunk, akik garantálni tudják a jó színvonalú termékeket, figyelünk a vásárlói visszajelzésekre, és a folyamatosan változó igényekhez igazítottuk a nálunk kapható ruhákat. Bízunk benne, hogy az egyedi hímzett munkaruha vagy egyen póló hozzájárulhat vállalkozása sikerességéhez.