Egyenpóló választása esetén legtöbben könnyen zavarba jönnek, mivel számos termék van a piacon, egyik sem biztos, hogy jobb vagy rosszabb, mint a másik, és ha nem csak az áruk alapján szeretnének dönteni, akkor már kicsit jobban bele kell ásniuk magukat a témába. Lássuk be, ehhez azonban a legtöbb cégvezetőnek vagy marketingesnek sem ideje, sem energiája, függetlenül attól, hogy a legjobbat minőséget szeretné biztosítani munkatásainak. De hogyan és mi alapján választhatnak egyáltalán? Milyen különbségek vannak az egyes gyártók termékei között? Vannak szignifikáns eltérések?

B&C Collection »

Egyenpóló, pólórendelés – Hogyan választanak az egyes vállalatok céges pólót?

Pólóanyagtól, szabástól, anyagvastagságtól, nyaktípustól és akár még a színválasztéktól is függ, hogy megrendelőink melyik máskát választják. A tapasztalatok azt mutatják, hogy általában nyitottak az újdonságok iránt, és sokszor kérdezik meg kollégáinkat is egy-egy termék kapcsán. Mivel az igények és a felhasználási területek jelentősen eltérnek, így egyik vállalkozás számára egészen más a fontos, mint a másiknak. A cél alapvetően az, hogy a céges póló, a céges emblémával jól mutasson, tartós és lehetőleg kényelmes viselet legyen, hogy az adott munkavégzési területhez tökéletesen passzoljon. A cégvezetők, kollégáik számára olyan egyenpólót szeretnének biztosítani, amely tökéletesen tükrözi vállalkozásuk arculatát, a hímzéshez szánt póló alapanyag minőségi, jól bírja a gyakori mosásokat, vasalásokat és lehetőleg színüket is megtartják. Borzasztóan kellemetlen lehet ugyanis, ha egy különlegesebb árnyalattal rendelkező céges embléma, logó vagy éppen maga az egyenpóló megfakul. Az évek során az is kiderült, hogy az igény hasonló a munkaruha póló kapcsán is, hiszen az üzleti partnerek jelentős része találkozik a kétkezi munkát végző kollégákkal is, akik a vállalatot képviselik, és ezt szeretnék méltó módon tenni. Itt azonban tényleg különleges igénybevételről beszélhetünk, extra gyakori mosásokról, benzin vagy akár olajfoltokról, melyek eltüntetése nem könnyű feladat. Így számukra nem is ajánlható bármilyen összetételű póló.

Adler póló, B&C póló, Fruit of the Loom póló, Sol’s póló, Gildan póló – Melyiket rendeljem?

Póló emblémázásra, céges egyenpóló hímzésére számos világmárkával szerződtünk le, hogy ügyfeleinknek csak a legigényesebb termékeket tudjunk biztosítani. Így olyan lehetőségek közül tudnak választani weboldalunkon, mint az Adler póló, B&C póló, Fruit of the Loom póló, Sol’s póló, Gildan póló, és számos kiváló munkaruha póló. Valamennyi tartós és jó strapabíró, hosszú élettartamú, azonban célszerű kikérni kollégáink segítségét az ideális választáshoz. Egészen másfajta igénybevételnek van kitéve egy egyenpóló egy kávézó felszolgálóján, mint egy fizikai munkáson. A pólók nyakának típusa is fontos lehet, nem csak annak megjelenése, de funkciója miatt is. Az anyagon található varrások sem csak design elemek, hanem erősítik a hímzett céges pólót és élettartamát növelik. A karcsúsított vonalak, melyek például a Sol’s, a B&C vagy a Fruit of the Loom női pólóinál jelennek meg, nem minden céges munkához kényelmesek. Az Adler galléros pique pólóin található nyak-, és ujjrész szegélye bizonyos esetekben zavaró is lehet, hiszen korlátozhatja a szabad mozgást, más szakmáknál ez éppen jó tartást és igényes megjelenést kölcsönöz. A Gildan hosszúujjú pólói jó légáteresztő képeséggel rendelkeznek, rendkívül széles színválasztákban elérhetők és sokoldalú használatuk miatt méltán közkedveltek partnereink között. Prémium minőségű munkáspólóink anyagösszetétele, szabása, hordhatósága és egyszerű hímezhetősége miatt bármelyik vállalkozás könnyen beillesztheti céges megjelenésébe, remekül mutatnak rajuk a céges emblémák vagy logók.

Pólórendelés – Mit tehetek, ha segítségre van szükségem?

Pólóválasztásnál azt érdemes szem előtt tartani tehát, hogy milyen célra szánjuk azokat, hogy milyen igénybevételnek lesznek kitéve. Egy-egy gomb, vagy a pólók alján megtalálható felsliccelés, a pólók hossza, az ujjak hossza, az anyagösszetétel, a moshatóság a vasalhatóság és a tisztántarthatóság, mind-mind kardinális szempontok lehetnek, ha az a célunk, hogy megőrizzük az egyenpóló minőségét a lehető leghosszabb távon. Ha nem szeretnénk, hogy hímzett céges pólóink elnyúljanak, kifakuljanak vagy kibolyhosodjanak, de bizonytalanok vagyunk a választásban, akkor lehetőleg kérjünk segítséget! Bátran egyeztessen kollégánkkal, aki hasznos tanácsokkal fogja majd ellátni a tökéletes márkájú és fazonú póló kiválasztásához. Keressen bennünket bizalommal! Rendeljen, érdeklődjön még ma!