Egy korábbi blogunkban megírtam, miért fontos a céges munkaruha, legyen az egyenpóló, vagy speciális munkaruha, illetve hogyan tudsz választani a világmárkák kínálatából. Javasom, hogyha épp rendelés előtt állsz, szánj 2 percet a korábbi blog elolvasására, mely segítséget nyújt a választáshoz. Most abban szeretnék segíteni neked, miért és mitől jó az egyenpóló, miért éri meg az időt a kiválasztása és a költséget a legyártatása!

Egyenpóló, egyedi munkaruha: kulcs a potenciális vevőidhez

A legegyszerűbb példa, hogy bemész egy kiskereskedelmi boltba, vagy egy hipermarketbe, az időd kevés, sietsz, várnak, lejár a parkolójegyed, egyszóval nem szeretnél keresgéléssel, a sorok közötti szaladgálással időt veszíteni, így rögtön a személyzetet fürkészed. Hagyjuk azt az esetet, amikor épp mindenki szünetet tart, vagy a raktárban akad dolga, legyünk pozitívak és tételezzük fel, hogy egy jól szervezet áruházban 3 percen belül megtalálod azt, aki hatékonyan segíteni tud neked.

Kérdés, hogyha nincs egyenpóló, egyedi munkaruha:

  • miről ismered meg a személyzetet?
  • milyen érzéseket vált ki belőled a szituáció?
  • mi az általános, ösztönös reakciód és ez hogyan befolyásolja későbbi döntésed az adott áruházzal kapcsolatban?

Ugye nem túl pozitívak a válaszaid?

Túl azon, hogy sokkal kellemesebb benyomást kelt az emberben egy egységes arculatot, ezáltal szervezettséget és rendezettséget, profizmust tükröző általános kép, legyen szó bármilyen kereskedelmi egységről, vagy szolgáltatásról, alapvetően meghatározza a véleményt és a lojalitást, azaz hogy legközelebb is ide tér-e vissza, szívesen ajánlja-e másoknak a potenciális vevő, vagy inkább mást választ. A „mouth to mouth technika” a marketing egyik alappillére. Jelentése igen egyszerű, „szájról szájra”, azaz az emberek nagy többsége szívesen hallgat másokra, mások tapasztalataira, véleményére és tudatosan, vagy tudat alatt, de befolyásolja döntéseit mások véleménye. (Ugye te is olvastad már azt a bizonyos. hu oldalt, ahol a vevők értékelik a vásárlás menetét, a személyzetet, a kiszállítást, a termék minőségét, a szolgáltatást? Ezt hívjuk mouth to mouth technikának).

Ha egyenpóló készítés, akkor póló emblémázás, feliratozás

A céged arculata meghatározza, milyen alapszínben gondolkozz, a felhasználók köre, a felhasználás területe segít leszűkíteni a kört a megfelelő szabásra és márká (k) ra. Ha megvan a kiválasztott egyenpóló, jöhet a feliratozás, emblémázás!

szitanyomás a póló emblémázás, póló feliratozás legelterjedtebb módja, mely minőségi, hosszantartó eredményt ad. Jellemzően kereknyakú pólók, hosszú feliratok, egy-egy esemény promóciós termékeiként jelennek meg, majd maradnak használatban akár évekig. Szinte minden textilen, mennyiségtől függetlenül kitűnően megvalósítható feliratozási, emblémázási módszer.

gépi hímzés precizitást, nagy szakmai tudást igénylő eljárási mód, mely a lehető legtartósabb és legelegánsabb megoldást adja az emblémázási lehetőségek közül. Tűéles kép, akár egyszerű kép, szöveg, logó, akár egészen összetett, sok szín felhasználásával készülő ábráról is legyen szó. Galléros pólók, ingek, pulóverek, „de pl. egyedi munkaruházat, mint a szakácskabát esetén is szívből ajánljuk.

Ha Neked is fontos, hogy meglévő és leendő vevőid szívesen térjenek be hozzád, vásároljanak tőled, vagy vegyék, igénybe szolgáltatásaid ne feledd, hogy az egyenpóló, egyedi munkaruha:

  • céged fontos arculati eleme
  • kiemel és megkülönböztet
  • lojalitást és új vevőket eredményez

Ha TE is jó döntést hoznál, oszd meg blogunkat kollégáiddal és válogassatok együtt termékkínálatunkból weboldalunkon!