Felvarró készítésre olyan helyzetekben kerülhet sor, amikor nem feltétlenül célszerű magára a ruhaneműre hímezni, praktikussági okok miatt egy külön anyagra történik a gépi hímzés, amely ez után gyakorlatilag bármire rögzíthető, felvarrással vagy tépőzárral. A logó hímzés tehát akkor is kivitelezhető, ha az adott textil nem alkalmas a gépi hímzésre, esetleg olyan különleges ruhadarabról van szó, amelyet nem tudnak eljuttatni a hímző műhelyünkbe.

Kérjen ajánlatot logó hímzésre »

Felvarró készítés? – Kiknek jelenthet alternatív megoldást?

Felvarró készítésre szüksége lehet akár sportegyesületeknek, rendvédelmi szerveknek, iskoláknak, óvodáknak, vagyonvédelmi cégeknek, vadásztársaságoknak, a legkülönfélébb csoportoknak, kluboknak és szervezeteknek, multinacionális gyáraknak, de használható a kis- és középvállalkozások számára is. Mivel az ilyen típusú logó hímzés meglehetősen sokrétűen alkalmazható, lehet mobilis vagy fixen rögzített, pólóra, pulóverre, kabátra, öltönyre, egyetemi egyenruhára, táskára, óvodai zsákra, de akár még egy nagyobb kutyahámra és egyéb speciális felszerelésekre is.

Hogyan történik a felvarró készítés?

Akadhat bőven olyan szituáció, amikor egy adott ruhadarabot, táskát vagy egyenruhát bizonyos okokból nem lehet eljuttatni a hímző műhelybe, esetleg az anyag vastagsága vagy típusa nem teszi lehetővé, hogy gépi hímzéssel logó kerüljön rá. A logó hímzés lehet egyszínű vagy akár színes és nagyon részletgazdag is, a felvarró készítése során a méret és a minta összetettsége nem jelenthet gondot. A gépi hímzés német gyártmányú cérnákkal történik, japán ipari hímző gépeken. A hímzőfonal anyaga poliészter vagy viszkóz, az árnyalatokat tekintve pedig a szivárvány teljes palettája rendelkezésre áll a kívánt minta gépi hímzéssel történő reprodukálására.

Logó hímzés – Miért is előnyös a felvarró?

A felvarrók az Ön egyedi ötletei alapján készülhetnek, a tervezési költségeket pedig mi átvállaljuk. A cégek részéről ez jelentősen kisebb az anyagi ráfordítás igényel, mivel magát a ruhát nem szükséges hozzá megvásárolni. Ezen felül nem csak egy adott öltözéken viselhető, hanem idővel az levehető és a jövőben ismét használható egy másik helyzetben. Ez nem csak egy nagyvállalat számára könnyebbség, de akár egy óvodának is, ahol a gyerekek jelei az évek folyamán átruházhatók, valamint a sportegyesületek, különféle klubok és szervezetek számára is, akiknek a karjelzések, kitűzők, jelek cserélhetősége szintén fontos.