Fruit of the Loom márkát használunk alapanyagként, hiszen pontosan tudjuk, hogy egy hímzett pólónak, maga a hímzés csak egy része, a teljes végeredmény kizárólag a pólóval együtt értelmezhető. A Fruit of the Loom pólók kéz a kézben járnak a minőséggel, a használhatósággal, a divattal és a stílussal. Termékskálánkat úgy alakítottuk ki, hogy abba a lehető legtöbb féle ruhatípus, szín és méret is elérhető legyen igazodva az aktuális megrendelői igényekhez.

Fruit of the Loom termékek »

Fruit of the Loom – A leginkább ajánlott márka

Férfi és női galléros, V és kereknyakú pólók mellett beszerezhetők pulóverek, cipzáros és kapucnis felsők, melyek nem csak gépi hímzésre alkalmasak, de komfortos és stílusos viseletet jelentenek céges vagy privát környezetben is. Egy logó vagy embléma felvitelekor technikai szempontból sem mindegy, hogy milyen alapanyagra dolgozunk, habár a legtöbb női és férfi póló lehetővé teszi a problémamentes hímzést, a tartósság és a hosszútávó hordhatóság is ugyanolyan szempont, mint a gondosan megválasztott cérnaminőség.

Piacvezető a női és férfi pólók terén is

Egy Fruit of the Loom póló garantált színvonalat nyújt, melyet nem csak cégünk tesztelt és használt nagyon sokszor, de erre a gyártó is nagy hangsúlyt fektet. A 167 éve létező vállalat alapvető célul tűzte ki a minőségi textíliák készítését, mely igényből azóta sem adtak alább, ami idővel ahhoz vezetett, hogy a világ vezető ruhagyártóivá váljanak. Mivel vállalatunk is hisz abban, hogy hímzéseinkkel nem csak egy ruhadarabot, hanem értéket és hosszútávú befektetést is biztosítunk megrendelőinknek, nem véletlen, hogy kiváló partnerkapcsolatot ápolunk a hozzánk hasonlóan gondolkodó Fruit of the Loommal.

Miért is a Fruit of the Loom a legjobb? Mit jelent ez a mindennapokban?

Az általunk elkészített hímzett női vagy férfi póló minősége garantált, formájukat a gyakori mosások mellett is megtartják, színük nem fakul, az anyag nem bolyhosodik, a rajtuk található varrások nem csak esztétikai, de funkcionális szerepet is betöltenek. Vagyis rugalmasságot és tartás adnak a pólóknak. 100 %-ban pamutból készültek, kiválóan szellőznek, igény szerint vasalhatók, kellően vastagok, még világos színben sem áttetszők, így, ha ezeket használjunk gépi hímzésre, akkor a végeredménnyel egészen biztosan mindenki elégedet lesz, függetlenül attól, hogy milyen élethelyzetben viselik majd.