A Fruit of the Loom napjainkban

Fruit of the Loom márkanév mára már összeforrt a minőségi pólók fogalmával. Magyarországon a 90-es években jelent meg, holott maga a Fruit of the Loom, mint márkanév, már 1856 óta a piacon van. Mit érdemes tudni ezeknek a pólóknak történetéről?

Fruit of the Loom galléros póló

Hazánkban először kis boltokban árusították őket, majd egy irányváltást követően a hipermarketekben kezdték el őket forgalmazni, így kivonva a készleteket a kis boltokból. A hipermarketek áraihoz képest túl drágának bizonyultak a termékek, így sajnos onnan is kiszorultak. Van azonban egy terület, ahol rendkívül népszerűek ezek a minőségi pamut ruházatok, mely nem más, mint a reklámajándék, illetve céges ruházat piaca.

Fruit of the Loom színvonalas termékei kiváló megoldást kínálnak a póló emblémázáshoz, hiszen a jó alapanyag és korszerű technika párosításaként hosszú életű, minőségi termékek születnek, melyek marketing eszközként és munkaruhaként is megállják a helyüket.

Bátran keresse fel szakértő munkatársainkat, és ossza meg velünk elképzeléseit, hogy mi is hozzájárulhassunk cége sikereihez!