A fruit of the loom pólók a céges ruházatok sztárjai
A Fruit of the Loom pólók egyet jelentenek a minőséggel, a hosszan tartó használhatósággal, a divattal és a stílussal.

Egy gyümölcs, amit mindenki szeret. Egy póló, amit neked is érdemes megvenned.

Régebbről származik, mint a Coca-Cola. Több, mint 160 éves textilipari múlttal rendelkezik. Bárkinek kiejted a márka nevét, biztosan tudja, miről beszélsz. Ez a Fruit Fruit Of The Loom.

 

 

 

A Fruit of the loom póló és a Fruit of the loom pulóver mindenki kedvence, de miért is?

  1. Állandó, megbízható, magas minőség

  2. A minőséget ötvözi az aktuális trendekkel, kényelemmel és stílussal

  3. A Fruit of the Loom pólók minden korosztálynak, minden típusú promóciós célra használhatóak

 

A Fruit of the loom márka honlapján úgy fogalmaz, hogy “Everything under the sun” azaz, kb. “Mindent, amire csak szükséged lehet” és ez valóban így van, hiszen széles termékkínálata és színskálája valóban lefed minden - a valóságtól nem teljesen elrugaszkodott - promóciós, vásárlói igényt, kereshetsz pólót, galléros polót, pulóvert, nadrágot egyaránt.

A legkedveltebb Fruit of the loom SUPER PREMIUM Tés a PREMIUM gallérospólók jellegzetességei:

  1. magas minőségű pamutból, mely 60°C-on mosva hosszan megőrzi színét, formáját

  2. pamut/Lycra® bordázott nyakrész

  3. finom szövésű alapanyag a tökéletes logózhatóságért

  4. galléron, ujjakon, mell és hát oldalon egyaránt logózható

  5. póló színnel azonos gombok

  6. a világos színek sem áttetszőek

 

 A Fruit of the loom RINGSPUN PREMIUM pólói prémium minőséget képviselnek, melyeket különlegesen finom pamut anyagból készítenek, Ezek a pólók kiemelkedően könnyűek és puhák, nagyon jó légáteresztők, élettartamuk hosszú, a gyakori mosást és vasalást is jól bírják.

Bármilyen munkahelyi, szabadidős, sport tevékenységre elsőrangú választás, mert kényelmesek és jó megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. Nagy szín és méretválasztékban elérhetők, prémium minőségük miatt gépi hímzésre különösen ajánljuk.

A Fruit of the loom férfi és női galléros, V és kerek nyakú pólók mellett elérhetőek a Fruit of the loom pulóverek, cipzáros és kapucnis felsők, melyek nem csak gépi hímzésre alkalmasak, de komfortos és stílusos viseletet jelentenek vállalati, privát és hétköznapi környezetben egyaránt.  

A Fruit of the Loom póló, pulóver, nadrág egyaránt magas színvonalat garantál, nem véletlen, hogy a világ vezető textilgyártói között szerepelnek.

Hitvallásuk, hogy a jól megválasztott alapanyag a textilektől a felhasznált kiegészítőkön, mint például a cérna, gomb garancia, hogy ne szimplán egy terméket adjanak el. Hitvallásuk szerint a magas minőségű alapanyag brand iránti lojalitást, hűséges vásárlókat eredményez, arról nem is beszélve, hogy a tökéletes hímzés csak a tökéletes alapanyagon valósítható meg.

A Friut of the loom póló megőrzi színét és formáját gyakori mosás, igénybevétel mellett is, a Fruit of the loom pulóver nem fakul, nem bolyhosodik. 

Az esztétikusabb megjelenés mellett a póló hímzés tartósabb és a színe sem kopik a használat vagy a mosás során, szó szerint része lesz ruhaneműnknek. Ezen felül maga a felső vasalható marad, ami egyébként a hímzett részeken sem okoz komoly károsodást, bár a felvitt cérna adottságai miatt erre valójában nincs is szükség. Szinte bármire tudunk feliratot készíteni, emblémázhatja pólóját, pulóverét, kabátját, és pamut, vászon, filc, polár vagy akár frotír termékeket is hiba vagy roncsolás nélkül képesek vagyunk hímzeni. Elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek fontos a tartósság. Ez lehet munkaruha, melyet gyakran kell mosni, de lehet akár egy olyan céges ing vagy nagytételben készült ajándéktárgy (pl.: törülközők, baseball sapkák), melyeknél fontos, hogy mit kommunikálunk magunkról azok minőségével.

Melyik póló? Melyik színnel, milyen alapanyaggal? – Kollégáink segítenek!

A feliratos pólók készítése során mindig arra fektesse a legnagyobb hangsúlyt, hogy mi a célja velük, kiknek vagy milyen élethelyzetekre szánja! Válasszon megfelelő alapanyagot, magas minőségű felsőket, melyek lehetnek akár gallérosak, V nyakúak vagy hagyományos formájúak, kérje szakértő kollégáink segítségét, akik biztosítani tudják, hogy igényeinek megfelelő eredményt fog majd a kezében tartani a munkafolyamat végén. Találja meg azt az árnyalatot és alapanyagot, amely leginkább alkalmas céges póló készítéshez vagy póló emblémázáshoz, póló feliratozáshoz, hogy színben, formában és fazonban is összhangban legyenek elképzeléseivel.

Mint a legtöbb, évtizedeken átívelő múltat és mondhatni történelmet felmutató cég, a Fruit Of The Loom is egy amerikai testvérpár ötletéből született meg, immár több, mint 165 éve. A Fruit Of The Loom immár 30 éve szolgálja ki a Tengerentúl mellett az európai piacot. Németországi központjában több, mint 3500 alkalmazott gondoskodik a kontinensen folytatott sikeres promóciós termékek promotálásáról és terjesztéséről.

A cég 2012-ben beolvadt a világ vezető szervezetébe, a Berkshire Hathaway Inc.-be - melynek elnöke a híres Mr Warren Buffett - ezzel biztosítva a hosszú távú pénzügyi stabilitást és fejlődési lehetőséget.

Meggyőzőek a felsorolt érvek, de nincs időd válogatni? Szakértőink állnak rendelkezésedre! 

Írj, kérj ajánlatot, engedd, hogy segítsünk, hogy a TE csapatod is a lehető legjobb munkaruhát tudja viselni!