Gépi hímzés - Arculatfejlesztés, befektetés és innováció

A gépi hímzés olyan korlátlan lehetőségeket nyújthat cége számára, mellyel egyszere hajthat végre vállalkozásfejlesztést, biztosíthat igényes munkaruházatot kollégáinak és marketingtevékenységet is folytathat. A logó hímzés ruhára már igen elterjedt, számos vezető felismerte a benne rejlő, hosszútávú befektetés lényegét, mely nem csak magáról a céges pólóról, hanem értékről, kényelemről, minőségről és vállalkozása stabil kommunikációjáról szól. Egyértelmű tény, hogy az a vállalkozás, mely időt, energiát és pénzt fordít arculata innovációjára, az megbízhatóságot, stabilitást és kiszámíthatóságot sugall partnerei felé, ami szilárd fundamentuma lehet bármilyen jövőbeli megrendelői kapcsolatnak.

Gépi hímzés »

Logó hímzés – Milyen ruhaneműre?

A műhímzés vagy gépi hímzés egy olyan technológia, mely során az Ön számára fontos céges logót, jelmondatot vagy bármilyen grafikát professzionális körülmények között, a legmodernebb eszközökkel viszünk fel a kiválasztott ruhaneműre, ami lehet akár póló, pulóver, kapucnis pulóver, ing, nadrág, baseball sapka vagy akár kabát. Munkánkat, a gépi hímzést nagyüzemi körülmények között végezzük, egyszerre több gépünk is dolgozik, így lehetőség nyílik kifejezetten nagy tételek, akár több ezres nagyságrendű rendelés leadására is korrekt határidő vállalása mellett.

Hímzés ruhára – Magas minőség, profi végeredmény

Csak olyan alapanyagokkal dolgozunk, melyek megbízhatók, minőségük garantált, hogy a végeredménnyel maximálisan elégedett lehessen, ezért nem kell félnie attól, hogy rövid időn belül egy újabb nagy beruházásra lesz majd szüksége. Jellemzően olyan beszállítókat választottunk műhímzéseinkhez, akik biztosítani tudtak bennünket arról, hogy ruháik nem nyúlnak el, nem bolyhosodnak, megőrzik formájukat és a mosások során színűk sem fakul ki. A felhasznált cérnáink mind kifogástalanok, számtalanszor teszteltek, így a logó hímzés, legyen akár egyszínű, vagy több színből álló, nem okoz sérülést az textilben, a gyűrődés vagy elvékonyodás lehetősége teljesen kizárt.

Gépi hímzés árak

Szakmai tapasztalataink azt mutatják, hogy a gépi hímzés árak jelentősen eltérhetnek akár kivitelezőnként, akár pedig a megrendelt hímzés darabszámtól függően is, és az ügyfelek elsősorban Budapestet részesítik előnyben. Ennek nyilván számos oka lehet, a legtöbb vásárló és végfelhasználó a fővárosban végzi tevékenységét, esetleg szeretne személyesen találkozni a gyártóval. Ahány cég, annyi gépi hímzés ár képzelhető el, hiszen sem a gépállomány, sem a felhasznált szoftverek, sem a ruhaanyagok, sem a cérnák, sem pedig az egyéb költségeik nem azonosak. Azonban az általánosságban elmondható, hogy mindenkinek jobban megéri nagytételben gondolkodni, hiszen akkor alacsonyabb árakkal és esetleg további kedvezményekkel is számolhatunk. Jó tanács lehet, hogy ne csak a „gépi hímzés Budapest” szavakra keressünk rá, hiszen bizonyos esetekben csak előnyökkel járhat egy vidéki beszállító, aki akár át is vállalhatja a szállítási költségeket, nagyobb céges területük, gyártósoruk miatt jobb határidőket tud garantálni stb.