Pontosan 0,00025% esélye van annak, hogy Te, aki ebben a pillanatban ezeket a sorokat olvasod, varrónő vagy. Kicsit nagyobb, hogy a konkurenciánk, és most az átlagnál feszültebb vagy, mert nem neked jutott az eszedbe a gépi hímzés gyorstalpaló, amit épp azért készítettünk, hogy ha sem a konkurenciánk, sem varrónő nem vagy, akkor is átláss pár alapdolgot, ami segít gépi hímzéses terméket rendelni.  

Kitől rendelj?

Magyarország, amolyan sógorkoma-ország, ahol mindig azt hisszük (vagy szeretjük azt hinni) hogy a sógor, a koma, rokon, sokkal jobban dolgozik, mint egy tőlük független cég. Pedig statisztikák bizonyítják, hogy a legtöbb vita innen indul ki. Szóval, ha objektíven akarsz dönteni, mondjuk, mire figyelj.

Nézd meg a gépparkot

Nézd meg a gépparkot, és ha ütött-kopott, akkor menekülj. Nem azért, mert biztos, hogy régi, hanem azért, mert akinek a munkaeszköze szedett-vetett, ott lehet, hogy a munka sem lesz jobb. Egyébként gépek: a hímzőgépek Mercedesei a ZSK, Tajima, Happy, és Barudan. Ha valamelyik feliratot látod a gépeken ezekből, akkor jók a gépek, abban nem lesz csalódás.

Milyen cérna legyen?

Különböztessük meg a viszkóz, és poliészter cérnát. Jó, ha tudod, hogy ipari igénybevételhez poliészter cérnával hímzünk. A viszkóz például nem bírja a fehérítést, így elképzelhető, hogy fakul, vagy konkrétan kimosod a színt. Az igazgató úr ingét viszont viszkóz cérnával hímezzük. Amikor bemész a műhelybe, ezeket tudd és nyugodtan kérj mintát, nézd meg a cérnákat. Ha megengedik (mi ezt is megengedjük) nézd meg milyen márkájú cérnával hímeznek: egy noname kínaival, vagy német  Isacord, Madeira, Gunold cérnákkal? Nálunk ezért van 100% színtartóssági garancia.

Nézd meg az árképzést

A logót meg kell tervezni (ez sok idő is lehet), a hímzőprogram pedig drága. Ha nem nálunk hímeztetsz, azt javasoljuk, hogy a pár ezer forintos tervezési költséget csak akkor fizesd ki, ha a programot oda is adják neked. Ez logikus. Ha kifizetsz valamit, az a tiéd. Egyébként nálunk nincs tervezési díj. Egyszerűen azért, mert a tervezés a technológia része, ezért benne van az árban. Erre figyelj oda, máshol.

Mennyi idő alatt lesz kész?

A legtöbb helyen minél kisebb egy projekt (tehát minél alacsonyabb az árajánlat) annál valószínűbb, hogy a kis munka ráér elv miatt hátracsúszik a munkád. Tedd hozzá azt a fura megrendelői viselkedést, hogy eleve az utolsó pillanatban hoztad: tudod mennyiszer kaptunk olyan telefont, hogy „holnapra kellene ez meg ez”? Szóval, mi azt javasoljuk, hogy gyere minél hamarabb. Szerintünk túl hamar elvégzett munka nincs. Csak túl későn. Egyébként van nálunk határidő-garancia ami azt jelenti, hogy a megadott határidőre 100%, hogy készen leszünk. Így neked könnyű tervezni, mert nincs csúszás.

Neked mit hímezhetünk? Kattints ide, és vedd fel velünk a kapcsolatot most