Az igényes és szép gépi hímzés mellett, egy céges pólónál elengedhetetlenül fontos a jó minőségű alapanyag. Szerencsére a vállalatok többsége már szívesen invesztál olyan termékekbe, amelyek nem csak reklámot, de egységes megjelenést is arculatot is jelentnek számukra, azonban érthető módon, erre nem szeretnének túl gyakran – és feleslegesen – költeni. Megoldásként tehát olyan ruhaneműket és márkákat választottunk, amelyek nem csak alkalmasak a gépi hímzésre, de formájukat és színüket is hosszútávon megőrzik.

Gépi hímzés »

Gépi hímzés

Egy céges pólónak meghatározó része lehet maga a gépi hímzés, amit nem mindegy, hogy a felső melyik részén, milyen méretben, igényességgel és tudással készítenek el a műhelyek. Kellő gyakorlat, tudás, tapasztalat és megfelelő eszközök szükségesek a jó színvonalú és mennyiségű gyártáshoz, hogy azok időre és precízen, csomagolható állapotba kerüljenek. Ehhez társul a ruhanemű, amire a gépi hímzés kerül. Tapasztalataink azt mutatják, hogy a két tényezőt egymástól szinte lehetetlen külön kezelni, ha a cél a minőségi termék és az elégedett megrendelő. De vajon miért is olyan fontos, hogy mire kerül rá a céges logó vagy embléma?

Miért is fontos a jó minőségű ruhanemű?

Egy vállalati felső ma már nem kell, hogy egy sima, akármilyen póló legyen, hiszen nem csak színben vagy színkombinációban, de fazonban is a lehetőségek szinte végtelenek. Választhatunk akár V nyakú, két vagy három gombos galléros pólót vagy környakas verziót is, amelyek szabása, anyagvastagsága, varrása, esetleg zsebei eltérhetnek. Léteznek enyhén szűkített típusok, ízlésesen követve a test vonalát, és tudunk ajánlani kifejezetten bővebbeket is. Akármelyik mellett is döntünk, szinte biztos, hogy kényelmes, puha, jó légáteresztő felsőt fogunk kapni, amely nem akadályoz a mozgásban, kiváló minőségű pamutból készült, és ami a legfontosabb, hogy a gyakori mosásoknak, vasalásoknak is ellenáll. Vagyis nem fog eldeformálódni, elnyúlni, kibolyhosodni és színét sem veszíti majd el. A gépi hímzés strapabíró lesz, a szálak a helyükön maradnak, tartósságuk garantált.

Megbízhatóság, színvonalas termékek – A legismertebb ruhamárkák

Sok éves együttműködésünk a legnagyobb és legprofibb márkákkal biztosíték lehet a prémium minőségre, melyet igyekszünk partnereinknek már hosszú éve nyújtani. A Fruit of the Loom, B&C, Payper, James & Nicholson, Stedman, Adler valamint a Tee Jays ruhái, és az az Atlantis baseball sapkái széleskörű választási lehetőséget nyújtanak a ruhaneműk terén, hiszen a legkülönfélébb típusú és fazonú pólók mellett ingeket, pulóvereket, nadrágokat és kabátokat is forgalmaznak, melyek mind elérhetők és hímezhetők. Hiszünk abban, hogy hímzéseinkkel nem csak egy ruhadarabot, hanem értéket is minőséget is tudunk nyújtani, amellyel személyre tudjuk szabni elképzeléseiket. Mindennek alappillére az igényes és színvonalas alapanyag és kivitelezés.