Vészesen közeleg a Valentin nap és sok férfi esik gondba, hogy mit is adhatna kedvesének a szerelmesek nemzetközi ünnepén. Ugyanígy több lány sem tudja, hogy mivel kedveskedhetne párjának, mi az, amivel igazán kifejezhetné a köztük tomboló, mély érzelmeket.

Ha már túl vagyunk a virágon, meguntuk a bonbonokat és a fényképes ajándékokat is évekkel ezelőtt ellőttük, akkor ideje idén valami újat kitalálni, ami mégis csak kettőtökről szól és ráadásul egyedi is.

A Valentin napot sokan elcsépeltnek és üzletközpontúnak gondolják vagy legalább is erre hivatkozva bújnak ki az ajándékozás terhe alól. Azonban minden pár megérdemli, hogy egy nap legalább róluk szóljon. Egy csodaszép gépi hímzett, egyedi ajándék szebbé varázsolja az estéteket, amit az ajándék bontás után egy romantikus vacsora kísérhet gyöngyöző bor vagy pezsgő kíséretében. A ajándékok és az isteni vacsora után pedig a jutalom „desszert” sem maradhat el.

Milyen gépi hímzett ajándékot adhatunk Valentin napra?

Talán a nőknek könnyebb dolguk van, hiszen a férfiak általában könnyebben ajándékozhatók és nem annyira kényesek a kapott ruhadarabokra. A programozott hímzés előnye, hogy számtalan anyagfajtára képes egyedi mintákat, feliratokat hímezni vagy valamilyen szerelmes motívumot. A lehetőségek tárháza szinte végtelen. Válasszunk tehát akár galléros inget, hosszú vagy rövid ujjú inget, pulóvert, pólót, kabátot vagy nadrágot, a gépesített varroda biztosan megbirkózik a feladattal.

A férfiak egy fokkal azért nehezebben találják meg az ideális ajándékokat a nők számára és nem is sokan mernek kockáztatni egy túlméretezett vagy túl kicsi ruhadarab vásárlásával. Senki nem szeretne egy vitát az év legromantikusabb napján. Azért célszerű emlékezni egy-egy jeles dátumra vagy egy kis romantikát belecsempészni a kiszemelt mintába, amit a ruhadarabra szeretnénk hímeztetni, hogy elcsábítsuk ismét kedvesünket. A nők számára is vásárolhatunk Valentin napra hímzett inget, nadrágot vagy szoknyát is, de nyert ügyünk lehet egy mintás baseball sapka, egy pár női zokni, egy szép ruhazsebkendő, de akár egy pár törölköző hímzésével is.

Miért érdemes a gépi hímzést választani?

A tartóssága verhetetlen. Mosható, vasalható és strapabíró. Korlátjait mindössze a minta és a feliratok bonyolultsága, illetve a színösszetétele szabja meg, ezért érdemes egyszerűbb motívumokban gondolkodni.

Ha még nem tudjuk, milyen mintát varrassunk az ajándéktárgyra, akkor ötletek gyanánt érdemes az internetet bújni és motivációhoz jutni. Egy-egy aranyos szívecske, egy édes plüss maci, egy pár összebújt galamb vagy az édes plüss nyuszik biztosan tökéletes mintái lesznek e szép napnak. Persze mindenki a párjának megfelelő mintában gondolkodjon. Érdemes akár a nevek kezdő betűit is rá varratni, esetleg valamilyen fontos dátum (pl első randi, a járás kezdete vagy házassági évforduló) is helyet kaphat a minták alatt vagy felett. Az ilyen egyedi ajándékok garantáltan megdobogtatják a szerelmünk szívét!