A Gildan márka minőségi ruházati termékeket kínál megbízható forrásból, széles szín és fazonválasztékkal, melyek követik a divatot, ízlésesek, kényelmesek, ezért hétköznapi viselet terén a piac jelentős képviselőivé váltak. De számos vállalkozás is látott már bennük fantáziát céges egyenruhák szempontjából, kiváló gyártási technológiájuk mellett a korrekt és megbízható munkavégzés és a jó kommunikáció jellemzi őket, így stabil üzleti partnernek számítanak már hosszú évek óta. Célul tűzték ki a magas színvonalú pólók, pulóverek, nadrágok készítését, valamint azok előállításához is kellő tudatossággal igyekeznek közelíteni.

Gildan »

Gildan – Megbízhatóság, környezettudatosság és minőség

A Gildan 1984 óta foglalkozik kiválóan megtervezett és elkészített ruhákkal. Egy kanadai kis családi vállalkozásból nőtték ki magukat egy mára már számos országban ismert és kedvelt márkává. Kiváló anyagú pólóik, galléros felsőik, pulóvereik és egyéb kiegészítőik méltán népszerűek a cégek és a magánszemélyek körében is. Mind a férfiak, mind a nők és a gyermekek számára olyan termékeket gyártanak, amelyek a világ számos pontján, a lehető legtöbb szakmában megállják a helyüket, hiszen tartósak, hosszú életűek és gyakorlatilag a szivárvány valamennyi árnyalatában elérhetők. Így könnyedén tudnak igazodni a legváltozatosabb igényekhez is. A felhasznált anyagok minősége ellenőrzött és sokéves tapasztalatokon nyugszik, nem csak a pamutot kezelik a legprofibb módon, de olyan cipzárakat, behúzókat, fonalakat, cérnákat használnak, amelyek ellenállnak az időnek és a gyakori mosásoknak. Minden szál és hajtás mögött tudatosság rejlik, hiszen előszeretettel hagyatkoznak a vásárlói visszajelzésekre a fejlesztéseik során, így a varrások nem csak funkcionális szerepeket látnak el, de erősítik és tartóssá teszi a teljes ruhadarabot.

Egyedülállóan széles színválaszték és kényelmes viselet

Mivel különféle fazonú, típusú és színű ruházati termékeket készítenek, így a magánvásárlókon kívül a vállalkozások számára is megbízható megoldásokat nyújtanak céges pólóra, pulóverre és már széldzsekire. Mi elsősorban a férfi pólókra helyeztük a hangsúlyt, hiszen a fizikai munkát végzők számára az egyik legideálisabb választás élénk színeik, hosszú élettartamuk és jó moshatóságuk miatt. Előszeretettek vásárolják partnereink, hiszen a Gildan pólói 100%-ban pamut anyagból készültek, így jó légáteresztő képességük van, 29 féle színben elérhetők, széles méretválasztékban kaphatók. A tisztántartásuk egyszerű, élénk színük nem fakul, megfelelő mosástípus mellett megtartják formáikat, nem nyúlnak el és nem mennek össze. Szabásuknak köszönhetően lehetővé teszik a kényelmes és szabad mozgás lehetőségét, nem akadályozzák viselőjüket a munkában vagy a hétvégi tevékenységekben sem. Alkalmasak gépi hímzésre, céges logók, emblémák elhelyezésére, akár több helyre és különböző méretben is. A hímzés során az anyag nem sérül, a hímzés ugyanolyan hosszú életű lesz, mint maga a póló. Válasszon Ön is megbízható alapanyagot céges pólóihoz, biztosítson kollégái számára kényelmes viseletet, amely az év bármely szakaszában hordható! Legyen fontos Önnek is vállalkozása pozitív megítélése és arculata! A méret-, és színválaszték kapcsán érdeklődjön kollégáinknál!