Talán joggal érezhetjük, hogy a karácsony még nagyon távol van, céges szempontból azonban célszerű, ha már most elkezdünk tervezni, legyen szó a konkrét ajándékötletekről vagy akár az azzal járó költségekről. Ha kellő időben felkészülünk, akkor nem csak hasznos, de környezettudatos megoldásokkal lephetjük meg kollégáinkat vagy üzleti partnereinket, ezzel minimalizálva az anyagi ráfordításokat és a sürgető határidőkkel járó feszültséget. Egy minőségi pulóver vagy cipzáras kapucnis felső valószínű nem hiányozhat senki ruhatárából. Ez azonban így még édeskevés. Mivel is lehetne egyedivé vagy igazán különlegessé tenni?

Táskák »

Ne akarjon sablonos lenni! Gondolkodjon időben!

Kellő kreativitás és időhiány miatt sokan választanak sablonos, könnyen, gyorsan és főleg olcsón előállítható tárgyakat karácsonyi ajándékként. Az előre gondolkodást és ötletelést szinte nem is lehet elég korán elkezdeni, hiszen csak ez után következik a kivitelezés, ami persze a meglepetéstől és annak darabszámtól függően akár több hét is lehet. Ilyenkor már szinte nem számít, hogy a fröccsöntött műanyaggal ajándékkal mit kommunikálnak magukról, hogy a termék vagy annak előállítása mennyire környezetkárosító, hogy mennyire használható, van-e egyáltalán szüksége rá annak, aki kapja. Vagyis van-e értelme műanyagtollakat és soha többé nem használható céges ajándékszatyrokat nagyüzemben legyártatni pusztán azért, hogy kipipálhassuk ezt is a teendők listájából.

Férfi cipzáras kapucnis felső, mint egyedi ajándék?

Tulajdonképpen teljesen mindegy, hogy vállalkozása mivel foglalkozik, tevékenységi körétől függetlenül tud olyan ötlettel kedveskedni kollégáinak, amelynek egészen biztosan hasznát tudják venni. Ha cége például kivitelezéssel, építéssel, felújítással vagy bármilyen szereléssel foglalkozik, akkor a már meglévő és munkatársai által jelenleg is használt pamut munkás pulóver mellé csináltathat valamilyen egyedi, de mindenképpen minőségi cipzáras vagy kapucnis felsőt is, amit munkaidőn kívül, hétvégén is szívesen hordanak majd. Hímeztessen rá bármit, amiről azt gondolja, hogy szimpatikus vagy fontos számukra! Ez lehet egy logó, egy címer, egy focicsapat neve, a lehetőségek végtelenek és épp olyan változatosak, mint alkalmazottai. Ugyanez nem csak az Ön vállalkozása számára, de a partneri részére is kivitelezhető, akik feltehetően kellően unják már az asztali naptárakat és a címkézett borokat vagy pezsgőket.

Élményt és minőséget adjon!

Egy kis odafigyeléssel olyan meglepetést szerezhet, amely nem csak hasznos, de különösen szeretett és fontos része lehet egy ember életének. Itt ne csak arra gondoljon, hogy kettőnél többször veszik majd fel az Öntől kapott egyedi kapucnis pulóvert, hanem arra, hogy ezzel az ajándékkal mit is üzen majd nekik. Ha egy jó minőségű, egyedileg hímzett férfi pulóvert kapnak, az azt kommunikálja, hogy gondolt rájuk, utána járt, hogy mi az ő méretük, mit szeretnek, miért rajonganak vagy mi fontos nekik, és egyedileg, csak nekik le is gyárttatta azt. Annak, aki rajongásig imád egy foci-, jégkorong-, vagy egy kosárcsapatot, az a pulóver nem csak egy lesz a sok közül, hanem érték, amit a meccsen viselhet, egy jel, ami kifejezi hovatartozását és amihez aztán már élmény fog kapcsolódni. Ezen felül pedig tartsa szem előtt azt is, hogy nem ugyanazt a minőséget nyújtja egy eldobható, soha nem használt műanyag ajándék, és egy környezettudatos, minőségi pamut anyagból készült, heti rendszerességgel valóban hordható termék. Az tehát csak az Ön választása, hogy tömegtermékek vagy a fenntarthatóság mellett teszi le voksát.