Ha csak egyetlen mondatot akarsz elolvasni, ami összegzi, hogy miért válassz gépi hímzést, akkor mondunk pár érvet: azért mert olcsó, mert gyors, mert időtálló, és mert divatos. Ha több mint 1 mondatnyi időd van, akkor olvass tovább, érdemes.

Hogy kerüljön a logó a pólóra?

Kétségtelen, hogy nem csak gépi hímzéssel készíttethetsz céges pólót. Láttunk már olyat, hogy valaki alkaz alkoholos filcet választotta (oké, ez egy focimeccsen volt amikor a cégvezető jó ötletnek tartotta, hogy egy „ügyes kezű” munkatársa, a fehér pólóra, megrajzolta a céglogót, 20 játékosnak), de ez extrém példa. Csináltathatod szitanyomtatással is, de ennél a megoldásnál talán jobb a gépi hímzés. Elmondjuk miért?

Miért hímeztesd?

Kezdjük a tévhittel, mert az a legmakacsabb. Valamiért még sokan azt gondolják, hogy a gépi hímzés drágább, mint például a szitanyomtatás. Pedig ez nem igaz. Kérj tőlünk árajánlatot, biztosak vagyunk abban, hogy meg fogsz lepődni! De nem csak az ár, az ami nagyon fog tetszeni.

hímzett logó női ingre

Néhány előny, ami tetszeni fog.

Ha fontos neked, hogy a végeredmény időtálló, minőségi legyen, érdemes a gépi hímzést választanod, mert a festék (színe) kopik. A cérna színe nem. Szóval, ha azt akarod, hogy pár hónap múlva is szép élénk legyen a logód, feliratod, válaszd a hímzést.

Tudtad, hogy nálunk nincs tervezési költség? Ha 10 darab póló felett rendelsz, akkor a tervezési költségünk 0 forint. (Ha szitanyomtatást választod, ott a legtöbbször van tervezési költség, darabszámtól függetlenül)

Ám a legfontosabb az, hogy az emberek véleménye szerint a hímzett logó elegánsabb, exkluzívabb hatású, mint a nyomtatott. De ezt te is eldöntheted, elég csak belegondolnod abba, neked mi a magasabb minőség: ha nyomtatva van a pólóra valami, vagy ha belehímezték? És egy utolsó érv: a gépi hímzés most divatos.

A mágikus öltésszám.

Azért fontos ezt tudnod, mert ez határozza meg az árat. Van egy hímzőminta tervező programunk, amelyik kiszámolja, hogy a hímző gép hány öltéssel tudja elkészíteni a logódat. Ez az öltésszám. Ha ezt tudjuk, akkor tudunk neked egy pontos árajánlatot adni.

Szeretnél hímzett pólót, munkaruhát? Kattints ide, és vedd fel velünk a kapcsolatot most.

szakács kabát hímezve