Egyre több vállalkozás gondolkodik a ruházat terén is meglehetősen előre mutatóan és új szemlélettel, ami már nem szorítja bizonyos korlátok közé a munkatársak öltözködését. Bár az egyszerű galléros vagy környakú pamut pólók divatja és használhatósága örök marad, az ingek, a pulóverek és a széldzsekik is kedveltebbé válnak. Míg korábban egy kávézó vagy egy ügyfélszolgálat alapvetően valamilyen galléros pólót választott céges használatra, ma már nyitottabbak az új trendek és irányzatok felé is. Igyekeznek figyelembe venni a hely arculatát, profilját és azzal harmonizáló felsőket keresnek.

Ing »

A marketing fellendülésével szinte kéz a kézben jár a vállalkozások olyan irányú fejlesztése, amely a tudatosságon és a tervezhetőségen alapul. A desing, a formatervezés, a piackutatás és a célközönség felmérése már nem hangzik ismeretlenül egy 3-4 főt foglalkoztató kávézó számára sem, hiszen az átgondolt terv és arculat ma már komoly profitot képes hozni. Egy éttermem vagy egy reggeliző hely is válhat népszerűvé pusztán a hangulata és stílusa miatt, amivel az odalátogatók szívesen azonosulnak. Ehhez azonban a lehető legtöbb kiegészítőnek, online és offline terméknek és megjelenésnek harmonizálnia kell, ami alól nem lehet kivétel az ott dolgozók ruházata sem. Egy jól megválasztott ing nem csak hozzáad, kiegészít, de egyéniséget és stílust is kölcsönöz. Ezen felül pedig vállalkozása hitelességet és megbízhatóságot kommunikál partnerei, ügyfelei számára. Kollégái jól érzik benne magukat, tartást és kifinomultságot ad, a kiváló anyagokból készült, jó szabású ingek pedig kényelmes munkavégzést tesznek lehetővé.

Mind a hölgyek, mind az urak részére kínálunk ingeket és blúzokat, széles választékunk lehetővé teszi, hogy valamennyi vállalkozás megtalálja a hozzá leginkább passzoló darabokat. Pincérek, felszolgálók, baristák, ügyfélszolgálaton vagy irodákban dolgozók számára rövid-, és hosszúujjú változatokat is tartunk, széles szín-, és méretválasztékban. A női ingek karcsúsított varrással, ízlésesen követik a test vonalát, ujjaik vége felhajtható a kényelmesebb viselet érdekében. Prémium minőségű férfi ingjeinket nem csak az üzleti életben dolgozók számára ajánljuk, hanem bárkinek, akinek fontos a színvonalas anyagfelhasználás, a jó szabás és a divatos, de formális megjelenés. A prémium, luxus üzleti slim fit férfi ingek 100%-ban pamut anyagból készültek, mérsékelt vágású gallérral, két gombos mandzsettával, az ing színével harmonizáló gombokkal. Anyagának köszönhetően nyárra vagy a koraiőszi, melegebb napokra ideális, hiszen légáteresztő, szellőző. Annak ellenére, hogy az igényesen megvarrott és vasalt ingek merev hatást keltenek, mégis puhák, meghagyják a szabad mozgás lehetőségét, viseletük kényelmes. Színüket, formájukat megtartják, megfelelő mosástípus kiválasztása mellett élettartamuk hosszú, nem nyúlnak el és nem is mennek össze.

Egy jól megválasztott ing vagy blúz kitűnő alapanyag lehet egy céges embléma vagy logó elhelyezésére, melyhez elsősorban a gépi hímzést ajánljuk annak igényes megjelenése és formája miatt. Kontrasztos, látványos, mégsem tolakodó, a felsőt nem roncsolja, a szálakat nem károsítja, és maga a hímzés legalább olyan tartós marad, mint az ing. Mivel magas színvonalú technológiával dolgozunk, így garantálni tudjuk, hogy a hímzett céges embléma vagy logó nem bolyhosodik, a szálak nem engednek el, színük nem fakul. A szivárvány valamennyi árnyalatát képesek vagyunk meghímezni, gépparkunk több száz ruha emblémázására alkalmas viszonylag rövid időn belül, így nagyobb megrendelések esetén is állunk rendelkezésükre. Válasszon Ön is ingjeink és blúzaink közül, tegye egyedivé és könnyen beazonosíthatóvá vállalkozását, legyen fontos Önnek is céges megjelenése!