Hazánkban szerencsére nagyon sok olyan iskola van, amely komoly és hosszú évekre visszanyúló hagyományokkal rendelkezik. Mind a diákok, mind a tanárok szívesen ünneplik, ápolják tradícióikat, őrzik címereiket, öregbítik nevüket. A 90-es évek elején levetett köpenyek és egyenruhák divatja újraéled, szinte reneszánszát éli. Összetartó erőt és hovatartozást szimbolizál, amit végre örömmel és büszkén viselnek a tanulók is. Az iskolai egyenruhaként évekig hordott ingeket, blúzokat, egyedi hímzett logókkal, szimbólumokkal, címerekkel varázsolhatjuk igazán tartósság és minőségivé.

Gépi hímzés »

Elegáns, egyedi iskolai megjelenés valamennyi diáknak

A sportegyesület és klubok mellett a legkülönfélébb tanintézményekben is fontossá vált kifejezni identitásunkat, vagyis mindazt az eszmét, amit képvisel és tovább örökít. Összekovácsolja, büszkévé teszi a diákokat a tudat, hogy az adott iskola tagjai lehetnek, versenyeken, diákigazgató választásokon előszeretettel használják majd gimnáziumuk nevét, címerét és színeit. Alapvető emberi igény a valahova tartozás vágya, amelyet ilyen formán egy egyedileg hímzett ruha is biztosítani tud. Hordhatók a nemzeti ünnepek alkalmával megtartott rendezvényeken, évnyitókon, évzárókon, ballagásokon, szalagavatókon, tanulmányi versenyeken vagy olyan helyeken, eseményeken, ahol az iskola saját magát képviseli. Számtalan olyan magániskola létezik és folyamatosan nyitják meg kapuikat, ahol brit vagy amerikai típusú oktatás folyik, ami érinti a tanmenetet, de a diákéletet is. Itt különösen hangsúlyos, hogy uniformizált öltözetben jelenjenek meg a hallgatók, követve a külföldi, elit oktatási intézmények példáját. Kiemelve ezzel összetartozásukat, egyenlőségüket és hovatartozásukat egyaránt.

Intézményi címerrel, logóval ellátott hímzett ingek és blúzok

A lányoknak és fiúknak szánt felsők elsősorban ingek és blúzok lehetnek, hiszen ezek a leginkább alkalmasak az iskola egyedi címerének meghímzésére és az ünnepi vagy éppen elegáns alkalom kifejezésére. Igény szerint választható rövidujjú vagy hosszúujjú fazon mindkét nem részére, valamint széles szín és méretválaszték is elérhető, melyek kapcsán elsősorban a középiskolás és egyetemista korú tanulókra gondoltunk. Valamennyi ingünk és blúzunk kitűnő minőségű, szabásuk, a rajtuk található varrások, gombok kiválóak és tartósak, vasalhatók, gépben moshatók és száríthatók. Igyekeztünk olyan árnyalatokat választani, amelyek illeszkedni tudnak az intézmény zászlójában, címerében használtakéval, így nem szükséges csak fehér ingekben gondolkodni, hímzéseink, a használt technika miatt egy sötétebb felsőn is kellően kontrasztos és egyértelmű lesz. A blúzok gyakorlatilag bármely része meghímezhető, akár a szív felett, akár a galléron, sőt a hátán is, így tehető igazán egyedié iskolája stílusa. Méretek és fazonok tekintetében a tanárokra is gondoltunk, hiszen mind női blúzokból, mind férfi ingekből is rendelhetők különböző méretekben és számukra másfajta hímzéssel is beszerezhetők. Ne maradjon le az Ön iskolája sem, érdeklődjön és rendeljen még időben, hogy összes diákja számára elkészüljön az öltözék még szeptemberre!