A klasszikus rövid ujjú, három gombos B&C galléros pólók ízléses stílust kölcsönöznek viselőjének. Legyen szó sport rendezvényről, üzleti vacsoráról vagy munkaruházatról, a márka garancia a minőségre. A pólók minőségüknél fogva az egyik legjobb alapanyagi lehetnek a céges logók hímzésére.

A terméken számtalan helyen elhelyezhető vállalkozásunk logója. A strapabíró, minőségi cérnával készült logó biztosan időtálló részét fogja képezni a pólónak, mintha csak a gyártó sorról eleve így került volna ki.

A tartós, klasszikus póló hímzett emblémával az egyik legjobb megjelenésű céges ruhadarab. Általában szövegeket, logókat, céges emblémákat szokás gépi hímzéssel, egyedi igények szerint a pólóra varratni, hogy teljessé tegye azt és büszkén tükrözze vállalkozásunk stílusát. A póló 100% pamutból készül és minden klasszikus méretben kapható S-től az XXL-es nagyságig. A B&C pólók közel 30 féle színben kaphatóak, így biztosan minden vállalat megtalálja azt az árnyalatot, amelyen a céges logója tökéletesen mutat majd.

Hová kerüljön logó a pólóra?

Attól függően, hogy a céges logó mennyi színből áll és milyen színek dominálnak benne, illetve mekkora a mérete, több opció is a rendelkezésünkre állhat, hogy hová hímeztessük fel azt. A mell és a szívvonal közelében elhelyezett logó megbízhatóságot és szerethetőséget sugároz és mivel elől van, azonnal szembe tűnik. Az ide helyezett logókat méretük ellenére is könnyen észre lehet venni és meg lehet jegyezni. A karon és galléron szereplő logók eleganciát tükröznek és visszafogottságról adnak tanúbizonyságot. Aki ide helyezi el a céges logóját, az azt fejezi ki, hogy nem akar tolakodó lenni, de jelzi, rá mindig lehet számítani.

A hátsó galléron akkor érdemes céges logót elhelyezni ha a márkánk elsősorban a fiatalokat szeretné megcélozni. Általában valamilyen rendezvény egyen pólóiként szokás használni. A hátra került nagyobb méretű szöveges logók, sokszor taxi társaságok vagy biztonsági őrszolgálatok igényeit elégítik ki, de más, a céget hangsúlyozó munkatársak ruháit is díszítheti. A galléros pólókra tehát gallérra, mellre, karra, hátra, szív fölé és hátsó gallér részre is lehetőségünk van céges logót hímeztetni.

Miért éri meg céglogót hímeztetni galléros pólóra?

A céges logó a vállalkozáshoz való lojalitást, a márkához való hűséget szimbolizálja és egységesíti az üzlet arculatát. A logó tehát sokkal több mint egy képes szimbólum. Ez képes magában hordozni a cég hagyományát, minőségét és szellemiségét. Másfelől viszont a hímzett logók által is reklámhordozó felületté alakítjuk ki galléros pólóinkat is, hiszen által is márka értéknövelést érünk el ügyfeleinkben, üzleti partnereinkben és leendő vásárlóinkban is.

Ezért rendkívül fontos, hogy az ilyen minőségű galléros pólókra, professzionális minőségben kerüljenek fel a a logók. A precíz hímzés csak is minőségi cérnával készülhet, milliméter pontos vonalvezetés mellett. A hosszan tartó, stabil varrásért pedig a gépi hímzőgépek egész parkja felel. A gépi hímzés akár több ezer tételes mennyiségben is kedvező áron elérhető és méltán lesz hírnöke vállalkozásunknak!