Gépi hímzéseinkhez igyekszünk mindig olyan ruhaneműket választani alapanyagként, amelyekről biztosan tudjuk, hogy minőséget képviselnek, valamint a rájuk hímzett céges logóval vagy emblémával is igényes és színvonalas végeredményt tudunk majd átnyújtani megrendelőinknek. Ezért is választottuk többek között a James & Nicholson ruhamárkát, akik a változatosság és széles termékskála mellett nagy hangsúlyt fektetnek az organikus pamut anyagok használatára is.

James & Nicholson »

Amikor az igények találkoznak a lehetőségekkel – Széles választék

Valamennyi céges partnerünk számára fontos a választás szabadsága, vagyis, hogy lehetőségük legyen akár egyedi minjátú, színű, fazonú pólók, galléros pólók vagy ingek közül megtalálniuk azt, amely leginkább illeszkedik vállalatuk arculatához. Olyan termékeket szeretnének, amelyek ízlésesek, divatosak és lehetőleg hosszútávon megőrzik formájukat, nem fakulnak ki pár mosás után, vagyis nincs szükség gyakori munkaruha beszerzésre, ilyen formán pedig nem jelentenek folyamatos anyagi terheket. Mivel minden évszakra, méretre vagy ruhanemű típusra – legyen az póló, pulóver, munkaruha, kabát, nadrág, sportruházat, mellény stb. – kínálnak megoldást, ezért a legtöbb cég szívesen választja alapanyagként a gépi hímzéshez a James & Nicholson márkát.

Egyedi termékek – Különlegesebb céges pólók

Leginkább azért szeretjük és ajánljuk ezt a termékcsaládot, mert egyedi stílust képviselnek, és teljes mértékben követik a trendeket. Nem csak a hagyományos, jól megszokott fazonokban gondolkodnak, hanem nyitottak az új formákra és ötletekre is. Ez lehet akár csak egy esztétikus, jól elhelyezett zseb, egy ujjfelvarrás vagy egy olyan szabás, amely biztosan nem jön szembe velünk az utcán. Egy különlegesebb színkombináció, nyakkivágás vagy a póló hosszának mérete mind hozzájárulhat ahhoz, hogy céges ruhájára még inkább felfigyeljenek és megjegyezzék azt. Kollégái is szívesebben viselik majd, hiszen nem egy kötelező munkaruhát látnak majd benne, hanem egy kényelmes, jól szellőző, puha, 100%-ban organikus pamutból készült felsőt.

Magas minőség organikus pamut felhasználásával

Mivel valamennyi, nálunk kapható termékük anyaga, azok vastagsága és minősége kiváló, ezért gépi hímzéssel hímezhetők, tartósak és a gyakori mosások sem okoznak kárt vagy színfakulást sem a pólókban, sem pedig a hímzett céges logóban vagy emblémában. Legtöbb ruhájuk organikus pamutból készült, melynek lényege, hogy a lehető legkevesebb hatással van a környezetre, vagyis teljesen vegyszerek nélkül állítják elő. A biopamut tiszta, természetes és légáteresztő, nem akadályozza a bőr természetes légzését, tehát az érzékeny bőrűeknek is ajánlható. Mind a termesztés, mind pedig a gyártási folyamat mérgező anyagok nélkül folyik, így mentes marad mindazoktól a szintetikus vegyszerektől, amelyek hosszútávú károkat okozhatnak az emberi szervezetben.

Környezettudatosság és fenntarthatóság

A James & Nicholson üzletpolitikájának és szemléletének alapja a magas minőség, az állandó igény a fejlődésre, de nem csak a divatban - egy-egy ötletes szabás kapcsán -, hanem a felhasznált anyagok előállítási módjában, színvonalában és összetételében is. Nagy hangsúlyt fektetnek a társadalmi felelősségvállalásra, a környezettudatos gyártási tevékenységre és technológiákra, melyekkel mi is szívesen azonosulunk, éppen ezért ajánljuk céges pólókhoz, gépi hímzéseinkhez valamennyi terméküket.