James & Nicholson pólói kiváló megoldást nyújtanak mindazoknak, akiknek fontos a magas minőség, a színvonalas, igényes és ízléses megjelenés, és olyan galléros női vagy férfi egyenpólókat használnának irodai, iskolai, esetleg sportrendezvényeiken, melyek méltón képviselik és reprezentálják mindazt, amivel azonosulni szeretnének. Szinte bármilyen szervezet, intézmény, magán vagy állami cég megtalálhatja a hozzá leginkább passzoló, színű és fazonú pólót, melyet aztán póló emblémázással egyedivé varázsolhat.

James & Nicholson »

James & Nicholson galléros póló – Hosszútávú céges megoldás

James & Nicholson pólói, és elsősorban a galléros pólói azok, amelyek méltán népszerűek, köszönhetően az igényesen és kitűnő színvonalon megtervezett és kivitelezett gyártási technológiájuknak. A 100%-ban pamut anyagból készült női és férfi pólók tartósak, színük nem fakul, a mosások során formájukat megtartják, nem kopnak, nem bolyhosodnak, és a gyakori vasalások sem tesznek bennünk kárt, hosszútávú befektetést biztosítva ezzel megrendelőinknek. A galléros pólók, a rajtuk található gombjaik és ízléses varrásuk miatt, előnyös fazonúak, mind a női, mind a férfi változatuk közkedvelt. Számos partnerünk választotta már a James & Nicholson pólóit egyenpóló készítéshez, hiszen a jó ár-érték arány és persze a hiba nélküli gépi hímzés, emblémázás tartós megoldásként szolgál kollégáik és így, a teljes céges arculat számára.

Egyenpóló készítés póló emblémázással

A céges megjelenés egyik legigényesebb és legnagyobb reklámértékkel bíró formája a kiváló minőségű, gépi hímzett céges ruházat, amellyel akár a vállalkozása nevét, logóját vagy emblémáját is viszontláthatja egy női vagy férfi galléros pólón. Hozzájárul a könnyű beazonosításhoz és felismeréshez, hiteleséget és megbízhatóságot sugall, valamint a kollégák számára magabiztos fellépést és összetartozást üzen a póló emblémázás vagy az egyenpóló viselése. A James & Nicholson pólói mind alkalmasak a gépi hímzésre, amely által a céges logója kontrasztosabban látható, mivel kiemelkedik a ruhanemű felületéből, ezáltal pedig vonzza a tekinteteket. A hímző fonal anyaga poliészter vagy viszkóz, a szivárvány teljes palettája rendelkezésre áll a kívánt minta gépi hímzéssel történő reprodukálására.

Korlátlan lehetőségek a James & Nicholson galléros pólóival

A logóval, emblémával ellátott galléros, hímzett pólók felhasználási területe szinte végtelen, a kis- és középvállalkozásoktól egészen a több ezer főt foglalkoztató multikig mindenki megtalálhatja benne a számára előnyös marketing és reklámértéket. Ugyanilyen alkalmas kisebb sportszakosztályok, egyesületek, társaságok számára is. Így éppen oly megfelelő lehet egy vadásztársaság tagjainak, mint egy benzinkúton, egy kávézóban, egy színházban vagy egy egészségügyi intézmény recepcióján dolgozó kollégának.
Formálja tökéletesre céges arculatát és saját magáról kialakított kommunikációját a tudatosan megválasztott és kivitelezett póló emblémázással!