Valamennyi kis- és középvállalatnak, multinacionális cégnek olyan munkaruhákra van szükségük, amelyek hosszútávon nyújtanak színvonalas és minőségi megoldásokat kollégáik számára. A tartósság, a megbízhatóság és a biztonság alapvető követelmény. A megrendelők pozitív visszajelzései miatt döntöttünk a James & Nicholson márka mellett, hiszen prémium termékeik maradéktalanul megfelelnek az összes felmerülő igénynek.

Prémium munkaruha »

James & Nicholson munkaruhái az igényes cégek választása

A korábbi tapasztalatok azt mutatják, hogy a legtöbb, magára valamit is adó cég igyekszik megtalálni azokat a beszállítókat, akiknek a garantált színvonal, a vevői elégedettség és a megbízhatóság az elsődleges szempont. Nem csak egy-két hónapra, hanem évekre előre gondolkoznak, üzletileg és szakmailag megalapozott döntéseket hoznak, aminek nem lehet része a gyors és olcsó megoldás. Elengedhetetlen számukra a kollégák biztonsága, kényelme és a munkavégzés komfortja, valamint az ízléses, nem tolakodó marketing, amellyel folyamatosan reklámozni tudják magukat. Nincsen ez másként akkor sem, ha céges munkaruháról van szó. A magas megrendelői igényeknek való maradéktalan megfelelés miatt választottuk a James & Nicholson munkaruháit.

Nagy választék, minőségi munkaruhák

A széles termékskála mellett színben és fazonban is meg lehet találni azokat a ruhákat, amelyek leginkább illeszkednek a céges arculathoz mind a hölgyek, mint az urak számára. Ergonómikus kiképzésük és varrásuk, fényvisszaverő részeik, cipzáros zsebeik és belső zsebeik nem csak praktikusak, de kényelmes viseletet is jelentenek. Nem akadályoznak a szabad mozgásban, anyaguk tartós, kopásuk, szakadásuk nem jellemző. Könnyen tisztíthatók, gépben száríthatók. Számos munkaruha a kis mérettől egészen a különösen nagy méretig elérhető és rendelhető valamennyi színkombinációban.

James & Nicholson munkaruhák – Gépi hímzéshez is

Ahhoz, hogy egy prémium minőségű munkaruhát mégis valahogyan a saját vállalkozásunk arculatához tudjunk igazítani, fontos megtalálni belőle a megfelelő árnyalatokat, színvariációkat. Ezen felül pedig céges logónk vagy emblémánk látható helyre való elhelyezése nélkülözhetetlen a pontos felismerhetőséghez és beazonosíthatósághoz. A munkaruhák keményebb anyaga elsősorban a gépi hímzéshez ideális, hiszen a kivitelezési technika miatt tartósak és gyakorlatilag a ruha teljes élettartamáig megőrzik minőségüket. Nem kopnak, nem bolyhosodnak. Garantáltan jó választás lehet valamennyi vállalat számára, akik kész és megbízható megoldásokat szeretnének a munkaruháik terén is.