Míg korábban a gasztronómiával kapcsolatos igényesség és kíváncsiság csak egy szűk kört érintett, manapság már egyre inkább terjed a gourmet éttermek, bisztrók, borbárok, reggeliző helyek és specialty kávézók népszerűsége, ahol a minőségi termékek és szolgáltatások mellett a kiegészítőkre is egyre nagyobb hangsúly kerül. A „mutimiteszel” hastag-el ellátott fotók a közösségi oldalakon lassan évek óta hódítanak, ezzel nem csak a felszolgált fogásokat, de magukat a vendéglátóhelyeket is reklámozva. Nem csoda tehát, hogy fontossá vált az egységes arculat kialakítása, amely mind a cégtáblán, a weboldalon, de akár a felszolgálók kötényein is megjelenhet.

Gasztro ruházat »

Lépjen be Ön is az igényes éttermek és kávézók sorába! – Vállalkozásfejlesztési lehetőségek

A konyhaművészet legújabb hullámait meglovagolva gomba-szerűen szaporodnak a nívósabbnál nívósabb éttermek és kávézók, amelyek kapcsán már nem elég, hogy gondosan megválasztott alapanyagokból, és arányokkal dolgozzanak a séfek vagy baristák, a betérő vendégeket a hely berendezésével, stílusával is le kell tudni nyűgözni. Lényeges, hogy a szakemberek által kreált design – ami magában foglalja a felhasznált tányérokat, poharakat, csészéket, szalvétákat stb. –, összhangban legyen az ételek, italok ízvilágával, tálalásával és a pincérek megjelenésével. Ez ad arculatot, egyedi jelleget egy helynek, ami által felismerhetővé és beazonosíthatóvá válik. Elengedhetetlen tehát, hogy a logó, az embléma vagy a cég neve a lehető legtöbb eszközön és kiegészítőn jelen legyen. Nem csak azért, mert így biztosan megjegyzik, hanem mert profizmust és magabiztos üzletpolitikát sugall. Azt kommunikálja, hogy a vezető számára fontosak az apróbb részletek, hajlandó invesztálni vállalkozása hosszútávú jövőjébe és nyitott az újításokra. Ilyen módon tehát egy gépi hímzett pincérkötény, egy blúz könnyen válhat a szimpátia-, és bizalomépítés eszközévé is.

Legyen cége egyedi és felismerhető! – Keltsen szimpátiát, építsen bizalmat!

Minőségi hímző gépeinkkel, sok éves munkatapasztalatunkkal, prémium kategóriás szakácskabátjaikkal, hosszabb és rövidebb típusú kötényeinkkel, pincér kötényeinkkel, blúzainkkal és pólóinkkal azon vagyunk, hogy hozzájáruljunk az Ön által megálmodott céges profil kialakításához és ezáltal vállalkozása sikerességéhez. Nem csak egy munkaeszközt, hanem értéket és minőséget is nyújtunk termékeinkkel, melyek az igényes és profin kivitelezett hímzésekkel együtt garanciát jelenthetnek a sikerre és vendégei elismerésére. Termékeink megfelelnek valamennyi vendéglátóhelyen felmerülő elvárásnak, anyagösszetételüknek köszönhetően nehezen koszolódnak, tisztántartásuk egyszerű, ellenálnak a gyakori mosásoknak és vasalásoknak. Színüket hosszútávon megőrzik, nem fakulnak, nem nyúlnak el és nem bolyhosodnak ki. Kiválóan alkalmasak céges logók, emblémák, rövidebb mondatok gépi hímzésére. Széles színválasztékban elérhetők és rendelhetők. Gondolkozzon széles körben, válasszon egyedi blúzaink, ingjeink, pólóink és galléros pólóink közül, hogy kollégáinak teljes és egységes céges megjelenést biztosíthasson!