Malfini/Adler kiváló minősége és megbízhatósága miatt az egyik legkedveltebb ruházati márka, melyet előszeretettel használnak gépi hímzésre, céges logók vagy emblémák elhelyezésére. Időtálló megoldást jelentenek, széles termékskálával, nagy szín-, és méretválasztékkal rendelkeznek, mind a női, mind a férfi pólók közt bárki megtalálhatja a neki leginkább megfelelőt. A pique póló vagy a galléros póló az egyik legnépszerűbb termék, melyet partnereink vállalati célokra választanak.

Malfini / Adler »

Malfini/Adler – Az ideális választás céges pólóhoz

Malfini/Adler kollekcióját elsősorban a letisztultság, az elegancia és a magas minőség jellemzi. Arra törekednek, hogy a viselője legyen a középpontban, így főleg kényelmes és hordható pólókat gyártanak, melyek alkalmasak lehetnek munkahelyi tevékenységekhez vagy akár hétvégi kirándulásokhoz is. A szabad mozgásban nem akadályoz. A kiváló színvonalú anyaghasználat, az előnyös szabás, a jó légáteresztő képesség, a kellemes színkombinácók és a hordhatóság, mind a Malfini/Adler cég védjegyévé vált az évek során, melyet igyekeznek időről-időre folyamatosan fejleszteni. Számos prémium galléros pólóval rendelkeznek, de összességében több mint 157 terméket készítenek és forgalmaznak, ami nagyjából 3000 féle variációt jelent méretben és színben. A 100%-ban pamut pique pólók magasabb, jellegzetes megjelenésű gallérral rendelkeznek, melynek színe a gombokkal ellátott nyakrészen is folytatódik, és az ujjakon található passzé résszel harmonizál. Varrásuk tudatosan kialakított, amely nem csak fazon és formát, de tartósságot is biztosít.

Hogyan válasszunk, mit vegyünk figyelembe?

Malfini/Adler pólókhoz ajánljuk a póló mérettáblázat használatát, mely segít eldönteni, hogy melyik a legmegfelelőbb választás Ön vagy kollégája számára. Vegye figyelembe, hogy a nyakrészen hány gomb található, hogy az ujjak mennyire passzosak és hogy a derekánál milyen hosszúak az adott pique pólók! A nőieknél különösen lényeges lehet a fazon, és a varrás, amely követi a test vonalát. Mivel valamennyi, általunk forgalmazott Malfini/Adler női és férfi póló is kiváló minőségű, így gépi hímzésre alkalmasak, gyakorlatilag bármely részén elhelyezhető egy céges logó vagy embléma a kívánt méretben. Bátran ajánlható irodai munkához vagy olyan vállalkozások számára, amelyeknél megfordulnak személyesen is az ügyfelek, ilyen módon egy egyedileg hímzett pólónak reklám és marketing értéke lehet. Hozzájárulhat a partnereinkben kialakított pozitív képhez, kollégáink számára összetartó erőt jelenthet. Válasszon Ön is olyan minőségi pólót, amely leginkább passzol vállalat arculatához és profiljához, hímeztesse velünk logóját, emblémáját vagy szlogenjét! Weboldalunkon a Malfini/Adler pólók széles méret és színskálára elérhető.