Egy kedves barátnőm közel húsz évig volt marketinges két piacvezető multinacionális vállalatnál. Egy beszélgetés alkalmával nosztalgiázás közben elárulta: sokáig visszatérő rémálma volt, hogy ismét céges pólókat kell rendelnie. Értetlenül néztem rá, hiszen kisujjamban a szakma, nekem alapvető szempontok ismertetése után evidens, mit ajánlok az ügyfélnek. Ez a beszélgetés adta az ötletet, hogy mintegy mentőövként megírjam ezt az „útmutatót”.

Hatalmas kínálat, nehéz döntés. Hogyan válassz céges egyenruhát/ruházatot?

Félretéve a szubjektív befolyásoló tényezőket – lehet, hogy elkötelezett híve vagy egy márkának, vagy éppen kifejezetten egy fazonhoz, anyagvastagsághoz ragaszkodsz, esetleg annyira speciális színt, árnyalatot keresel, hogy az leszűkíti a lehetőségeket – sok szempontot kell figyelembe venned, hiszen számos márka igen széles tárházából válogathatsz.

Elsődleges szempontok

  • Kényelmes, mindenkinek jól áll
  • Tartós, mind színben, mind a logózás megtartását illetően
  • Lehetőleg magas pamuttartalom
  • A felhasználási területnek megfelelő anyagösszetétel és szabás
  • Mosási, tisztítási lehetőség
  • Környezetvédelem, azaz hol és milyen körülmények között készült az adott termék

Adler póló, B&C póló, Fruit of the Loom póló, Sol’s póló, Gildan póló – ezek még csak a világmárkák, de már most elvesztél?

Van egy jó hírem! A felsoroltak közül valamennyi márka tartós és jó strapabíró, hosszú élettartamú terméket kínál, de azért vannak szakértő kollégáink, hogy gyorsan és könnyen szűkítsétek a kört! Nem a szakterületed, így nem neked kell tudnod, mekkora jelentősséggel bír például a nyakkivágás, vagy, hogy a – a design mellett – a varrások erősítik a hímzett céges pólót, ezzel növelve élettartamát. A karcsúsított vonalak, melyek például a Sol’s, a B&C vagy a Fruit of the Loom női pólóinál jelennek meg, nem minden céges munkához kényelmesek. Az Adler galléros pique pólóin található nyak-, és ujjrész szegélye bizonyos esetekben zavaró is lehet, hiszen korlátozhatja a szabad mozgást, míg más szakmáknál ez éppen jó tartást és igényes megjelenést kölcsönöz. A Gildan – mely márka a környezetvédelemre is nagy hangsúlyt fektet - hosszú ujjú pólói nagyon jó légáteresztő képességgel rendelkeznek, rendkívül széles színválasztékban elérhetők és sokoldalú használatuk miatt méltán közkedveltek partnereink körében. A gombok, a pólók oldalán található sliccelések, de még a póló teljes hossza is befolyásolja használhatóságukat és tartósságukat.

Prémium minőségű munkáspólóink anyagösszetétele, szabása, és egyszerű hímezhetősége miatt bármilyen vállalkozásodba könnyen beillesztheted, tökéletesen passzolnak majd kollégáidra és remekül mutatnak rajtuk az egyedi emblémák és logók.
Bátran kérd TE is szakértő kollégáink segítségét az ideális választáshoz!

Pólórendelés – Akkor most mégis melyiket?

Most már tudod, hogy póló – vagy bármely más céges ruházat – választása esetén a céges arculathoz való igazítás mellett tudnod kell, hogy kik, milyen célra, milyen munkakörülmények között – pl. mekkora igénybevétellel – használják majd, hogy a megrendelt termékek épp olyan jól mutassanak az első, mint a századik használatnál.
Ne félj segítséget kérni! Elsőre senki nem gondolná, de bizony igen összetett és komplikált feladat az ideális póló kiválasztása, így ahogy kikéred fodrászod tanácsát, vagy a fogorvosodra bízod a kezelési tervet, engedd, hogy szakértő kollégáink „terelgessenek” a megfelelő választás felé.

A tökéletes munkaruha egy kattintásra van tőled, keress minket bizalommal!